10 Ekim 2021, Pazar 19:00

atv Ana Haber 8507. Bölüm

Cumhurbaşkanı gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun Adana programı kapsamında Çukurova Üniversitesi'nde toplu açılış programına katıldı. Erdoğan daha sonra gençlerle buluştu, keyifli sohbet şarkı ve türkülerle renklendi.

**

9 yıl sonra gelen itiraf

Ankara'da 2012 yılında kaybolan Oğulcan Bertan ve kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nun öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı. Oluşturulan özel ekip düğümü çözecek önemli ipucuna ulaştı. Kayıp çocukların katili anne çıktı!

**

Vedat Alexander'ın bitmeyen çilesi

Yıllar önce evlatlık verilmişti, 33 yıl sonra annesine kavuştu ama bu sefer de evi yandı. Vedat Alexander bir süredir annesi Fatma Korhan'ın Buca'daki evinde kalıyordu. Vedat ailesiyle sohbet ederken bir anda evde yangın çıktı.

**

Şoförün hatası sakat bırakıyordu

Ankara'da 1 ay önce otobüsle yolculuk eden Hüseyin Ak, şoförün hatası yüzünden ağır yaralandı. Kolu otobüs kapısına sıkışan Hüseyin Ak, hem sağlığından hem de işinden oldu.

**

İstanbul'da Formula 1 fırtınası

Dünyanın en çok izlenen sporlarından biri bir kez daha İstanbul'da sahneye çıktı. Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Türkiye Grand Prix'sini Mercedes takımından Valtteri Bottas kazandı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN