20 Kasım 2021, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber 8548. Bölüm

Eski başörtüsü sözlerini unuttu

Kılıçdaroğlu dün başka bugün başka

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidar olması halinde kabinede başörtülü bir bakan olacağı sözünü verdi. Ancak CHP lideri, düne kadar yaptıklarını unutmuş gibi. Kılıçdaroğlu, yıllar önce verdiği röportajda başörtüsü için "1 metrelik bez parçası" ifadesini kullanmıştı. Yaptıkları bununla sınırlı da değil.

**

"Dimdik ayaktayız"

Cumhurbaşkanı'ndan 2023 mesajı

"Hiç endişeniz olmasın, biz dimdik ayaktayız" Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Gençlik Kolları'nın "Dik dur, eğilme" sloganlarına bir cevap olarak söyledi bu ifadeyi. Erdoğan, partisinin Gümüşhane İl Danışma Toplantısı'na telefonla bağlanarak salondakilere seslendi. 2023 seçimleri için de önemli mesajları vardı.

**

Şehir eşkıyalarına baskın

Korku salan çete çökertildi

İki çetenin karşı karşıya geldiği uyuşturucu savaşında polis devreye girdi. Şebeke üyeleri kaldıkları adreslerde nefes kesen operasyonlarla kıskıvrak yakalandı. Uyuşturucu satıcılarının kanlı eylem planı da deşifre oldu.

**

"Ya evimiz çökerse…"

"Neyi bekliyorsunuz?"

1,5 yıldır uyku onlara haram oldu. Bin bir emekle sahibi oldukları evlerinin her an çökebileceklerinden korkuyorlar.

**

Stüdyoda duygusal anlar

Bebeğini ilk kez stüdyoda gördü

Esra Erol'un bu haftaki programı bir babayla bir günlük bebeğinin buluşmasına sahne oldu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

**

Ev alacaklar dikkat!

Ev alacaklara önemli fırsat

Önce Merkez Bankası, ardından da kamu bankaları faiz indirimine gitti. Faiz indirimi ev kredilerine ne kadar yansıdı? atv Haber sizler için araştırdı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN