26 Kasım 2021, Cuma 19:00

atv Ana Haber 8554. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

"Halkımızı faize ezdirmeyeceğiz"

Erdoğan'dan faiz mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajını bu kez İzmir'den verdi. Üzerine basa basa ekonomide yeni dönemi işaret etti. "Faizler düşecek, yüksek faize halkımızı faize ezdirmeyeceğiz." dedi. Muhalefetin halkı paniğe sürüklediğini belirten Erdoğan "Başaramayacaklar" şeklinde konuştu.

**

Güvende miyiz?

atv Haber ekibi bıçakla metroya bindi

Kadıköy metrosunda yaşanan bıçaklı saldırı sonrası güvenlik önlemleri artırıldı mı? Metroda seyahat ederken güvende miyiz? atv haber ekibi bu sorunun yanıtını aradı ve çantadaki bıçakla metro hatlarında seyahat etti.

**

"İş yerime çökmek istiyorlar"

Ölümle tehdit ettiler

4 şehir eşkıyası Ankara'da bir spor salonunu bastı. Bir anda yumruklarla karşı karşıya kalan mekanın İşletmecisi "iş yerime çökmek istiyorlar" iddiasında bulundu.

**

Bir fırsatçılık bir mağduriyet

atv'ye tehdit: Kafana sıkarım

Ev sahibi eve bir günde 50 bin lira zam yaptı. Almak isteyen kişi mağdur edildiğini öne sürdü. Fırsatçılıkla suçlanan ev sahibi detayları öğrenmek isteyen atv Haber'e "Kafana sıkarım" tehdidinde bulundu.

**

Stüdyoda yüzleşme gerginlik çıkardı

Sevgili ararken her şeyini kaybetti

Esra Erol'un kapısını bu kez de merakına yenik düşerek dolandırılan biri çaldı. Sevgili bulduğunu sandı ama gerçeği öğrendiğinde iş işten geçmişti. Stüdyoda yüzleşen taraflar gergin anlar yaşadı

**

Güzelleşmek istedi kabusu yaşadı

Güzelleşmek isterken hayatı kabusa döndü. Geçirdiği estetik operasyonlar intiharın eşiğine getirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN