4 Aralık 2021, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber 8562. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Kahraman askere son görev

Şehit Astsubay Celil Mutlu'ya son görev

Jandarma Astsubay Celil Mutlu Tunceli Ovacık'ta gerçekleştirilen Eren Kış 6 operasyonları sırasında ağır yaralanmış kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Kahraman askerimiz için memleketi Mersin'de cenaze töreni düzenlendi.

**

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

"Kılıçdaroğlu şov peşinde koşuyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan TÜİK'e giden Kılıçdaroğlu'na eleştiri ve asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye İstatistik Kurumu'na gitmesini sert bir dille eleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun şov peşinde koştuğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devletin kurumları izinsiz gidilecek yerler değil. Memurları tehdit etmeyi ve kurumları basmayı bırak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, stokçulara da önemli mesajlar vermeyi sürdürdü. Türkiye'nin stokçularla mücadelesini sürdürdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 yılı için belirlenecek olan asgari ücretin de dar gelirli vatandaşları sevindireceğini açıkladı.

**

4 yıl sonra aydınlanan cinayet

Ahmet Sakak cinayetinin altından Süleyman Uçar çıktı! Uçar, Müge Anlı'da ne demişti?

4 yıl önce Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündem olan Ahmet Sakak cinayeti çözüldü. Yıllar sonra gelen haberin ardından ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti. Ahmet Sakak'ın katili, kendisi için kayıp ilanı veren Süleyman Uçar çıktı.

Aydın'ın Didim ilçesinde deniz patlıcanı avcılarının bulduğu cesede yapılan DNA testi, tüm gerçeği gözler önüne serdi.

Müge Anlı canlı yayınlarında Sakak'ı pedofili ve tecavüzle suçlayan Süleyman Uçar, arkadaşının Yunanistan'a kaçtığına yönelik iddialarda bulunmuştu.

**

Fatma'nın hali ağlattı

Hamile hali ile sokağa atıldı

Melahat Oruç ve kızı Fatma Kaymaz yeniden Esra Erol'da

Esra Erol'da Türkiye'nin gündemine oturan Fatma Kaymaz, bir kez daha Esra Erol'un kapısını çaldı. Genç kızın içler acısı hali izleyenleri gözyaşına boğdu. Programa katıldığı birkaç günün ardından annesinin yanına dönmeye karar veren genç kız, bir kez daha evden kaçtı. Fatma'nın bu kaçışının ardından yaşadıklarıysa tam bir kabusa döndü.

Yaşadıklarını Esra Erol'da anlatan Fatma, hamile bir şekilde sokağa atıldığını söyledi. Kaynanasının ve kocası Fatma'nın saçlarını kestiğini dile getiren 19 yaşındaki Fatma, şimdi annesinin yanına döndü.

**

Ayasofya kedisi Kılıç nerede? Güzel kedi kaçtı mı, kaçırıldı mı?

Ayasofya'nın güzelliği dillere destan kedisi Kılıç kayboldu. atv Haber ekiplerinin Ayasofya'ya getirdiği Kılıç'ın nerede olduğu merak konusu haline geldi. atv Haber bugün kayıp kedinin izini sürdü.

**

Evin duvarında sebze bahçesi

Evin içinde topraksız ve gübresiz sebze - meyve yetiştirmek… Peki ama nasıl?

Evin içinde sebze ve meyve yetiştirmek isteyenlere müjde! Kapalı alanlar için tasarlanan dikey bahçeler, evin içinde sebze ve meyve üretimi yapmayı mümkün hale getiriyor. Duvara asılabilen bahçe, güneş ışığına ihtiyaç duymadan üretime olanak sağlıyor. Led ampül ile sebze ve meyze yetiştirmek isteyenler için tasarlanan 'dikey bahçe' elektriği de tasarruflu kullanıyor.

**

En güzel kazlar yarıştı

Ankara'da Ardahan Günleri! Kaz güzellik yarışması düzenlendi? Peki, kaz eti nasıl pişirilir?

Ankara'da düzenlenen Ardahan Günleri, keyifli görüntülere sahne oldu. Bal, kete, çeçil peyniri ve türkünün eksik olduğu programa 'kaz güzellik yarışması' damga vurdu.

Kaz eti nasıl pişirilir sorusu da uzmanları tarafından yanıtlandı. En lezzetli kaz nasıl anlaşılır sorusuna yanıt veren kaz eti ustaları, işi sırrını atv Haber ile paylaştı.

Ardahan'ın simgesi Damal Bebek de Ardahan Günleri'nde dikkat çekti. Oğuz Türklerinin giyimleri ile renklenen oyuncak bebeklere ilgi büyük oldu.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN