27 Mayıs 2022, Cuma 19:00

atv Ana Haber 8736. Bölüm

"Kılıçdaroğlu tankların arasından kaçtı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarına, Adnan Menderes döneminden belge yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajlarını, demokrasi ve özgürlükler adasından verdi.. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarına, Adnan menderes döneminden bir belge ile yanıt verdi. CHP liderine "sen ne zaman dürüst konuşacaksın?" diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun son iddiaları ile ilgili de 1 milyon liralık tazminat davası açtı. Erdoğan, katıldığı bir başka programda da Kılıçdaroğlu için "utanmadan bana "kaçacak" diyor.. 15 Temmuz'da kaçırtamadınız.. Ama Kılıçdaroğlu tankların arasından kaçtın" cümlesini kurdu.. İşte 60 darbesinin yıl dönümünde, cumhurbaşkanından çarpıcı mesajlar.

**

Yeni operasyon "Bir gece ansızın"

MGK'dan sınır ötesi harekat kararı. Operasyon ne zaman başlayacak, hedefi ne?

Resmen ilan edilmese de artık eli kulağında.. Tüm dünya, Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyinde bir güvenli bölge oluşturacağını biliyor. Dünkü milli güvenlik kurulu bu yüzden çok kritikti.. Ve nihayetinde MGK'nın bildirisinde, "yeni harekat" sinyali vardı. Bildirideki şu not önemli; "operasyon komşuların güvenliğine de katkı sağlar" cümlesi. Zira bizim güvenlik hassasiyetimiz komşularımızı da kapsıyor. Dediğimiz gibi eli kulağında; gözler sınırı ötesinde çevrilmiş durumda.

Geri sayım başladı. Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısından "yeni harekat sinyali" çıktı.

Toplantının ardından gözler Suriye'nin kuzeyine çevrildi. Bölgeye yapılacak olası operasyonun an meselesi olduğu söyleniyor.

**

Kanlı infazın detayları şoke etti

Cinayetin perde arkası Müge Anlı'da aralanıyor

**

Küçük esnafa güzel haber

Küçük esnafı rahatlatacak düzenleme

**

Dehşet evi

Eski sevgilisini vurup intihar etti.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN