20 Haziran 2022, Pazartesi 19:00

atv Ana Haber 8760. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Asgari ücrette kritik viraj

Milyonlarca işçinin gözü Ankara'da. Masada 3 formül var.

Milyonlarca emekçinin gözü kulağı, bu hafta başkentten gelecek haberde. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, işçi temsilcileriyle masaya oturacak. Ve o masada asgari ücretin en az 5 bin lira olması beklentisi var. Hiç kimse enflasyon altında ezilmesin diye, farklı formüller de seçenekler arasında.

**

Dövizle askerlikte yeni dönem

Ve merakla beklenen 'bedelli askerlik düzenlemesi' Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Teklifin ayrıntılarını, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal açıkladı. Yeni düzenlemeye göre; bakaya ve yoklama kaçaklarına bedelli askerliğin yolu açılıyor. Şimdi ise gözler bedelli askerlik ücreti için Milli Savunma Bakanlığı'nda... İşte tüm ayrıntılar.

**

Müge Anlı: Evleniyorum

Sırada bir Müge Anlı haberi var. Ancak bu defa konu; bir cinayet ya da kayıp olayı değil 'evlilik' haberi. Başarılı sunucu, bugünkü canlı yayında, yakın tarihte dünya evine gireceğini duyurdu. Biz de atv haber ailesi olarak Müge Anlı ve müstakbel eşini tebrik ediyoruz.

**

Ankara'da yaşayan bir aile, lüks bir rezidansta daire kiralamıştı. Ev halkı televizyon izlerken, bir anda asma tavan başlarına çöktü! Ölümden döndükleri yetmezmiş gibi sonrasında bir de bina yönetimiyle karşı karşıya geldiler. İddia o ki; bazı kişiler tavanın rüzgar yüzünden çöktüğü ortaya çıkmasın diye aileyi rezidansa almamak için her yolu denedi.

**

Cumartesi günü, İstanbul Beylikdüzü'nde yaşanan dehşet anlarını ekrana getirmiştik. Bir kadın, sokak ortasında eski nişanlısı ve arkadaşı tarafından saldırıya uğramış onu taksisine alan şoför hayatını kurtarmıştı. Ölümden dönen talihsiz kadın, bugün yaşadığı kabusu atv Haber'e anlattı. Ölüm tehditleri aldığını söyledi ve "Beni kurtarın" diyerek yardım istedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN