23 Haziran 2022, Perşembe 19:00

atv Ana Haber 8763. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Kahraman askere veda

Diyarbakır'da, Eren-Abluka 18 operasyonuna katılan Mehmetçik teröristlerle çatıştı. Şehit olan iki kahraman askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Turgut İçen ve Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç için veda günüydü. Pençe-Kilit şehidimiz Uzman Çavuş Sercan Baş'ın cenazesiyse, İstanbul'da toprağa verildi.

**

"Yüzde 40'a yakın"

Memur ve emeklilerin alacağı düzeltmeye dair zaman daralırken tahminler de netle��iyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ilk kez rakam telaffuz etti. Enflasyonu işaret eden Kurtulmuş, yüzde 40'a yakın bir artış sinyali verdi. Asgari ücrete dair görüşmelerse sürüyor.

**

İsrail ile yeni dönem

Devletin zirvesi, bir yandan ciğerlerimizdeki yangına çare ararken bir yandan da yoğun bir diplomasi trafiğinin içinde. Ankara'nın önemli konukları vardı bu hafta. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, sabah saatlerinde İngiliz mevkidaşıyla bir araya geldi. Öğleden sonraysa misafiri, İsrailli Dışişleri Bakanı Yair Lapid'di. Buluşma, meyvelerini hemen verdi. İki ülke, büyükelçi atama konusunda anlaşmaya vardı. İstanbul-Kudüs uçuşları da çok kısa süre içinde başlayacak.

**

Esra Erol'a, "Eşim beni terk etti" diyerek yana yakıla yardım isteyen bir kadın katıldı. Evliliğini, kayınvalidesi ve eşinin kardeşlerinin bozduğunu düşünüyordu. Ancak canlı yayında öyle iddialar atıldı ki ortaya işin rengi bir anda değişti. Oklar bu kez genç kadına döndü ve 'temizlik takıntısı' yüzünden kocasının evden gittiği öne sürüldü. Suçlamaları kaldıramayan kadın, bayıldı.

**

Engelli gence çirkin saldırı

İşitme engelliye "küfür" dayağı

**

Aslı gibi

Para sayma cihazı bile sahte olduğunu anlamıyor

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN