17 Nisan 2023, Pazartesi 18:45

atv Ana Haber 9067. Bölüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni haftaya Türkiye'yi finans alanında bir üst lige çıkacak İstanbul Finans Merkezi'nin açılışı ile başladı. Ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak finans merkezinden muhalefete seslendi.
**
Dünyanın en büyük metropolleri arasında yer alan İstanbul'u, ekonomi ve finans alanında en önde gelen şehirlerden biri yapması hedeflenen İstanbul finans merkezi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.
**
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin aday listesi nedeni ile zor günler geçiriyor. DEVA Parti'li Sadullah Ergin'in tüm tepkilere rağmen listede yer alması parti tabanını rahatsız etti.
**
Özellikle kapalı paketlerde satılan gıdalarla ilgili birçok tartışma var. Zaman zaman gündeme geliyor. Palm yağı da o tartışmalı başlıklardan biri. Bitkisel bir yağ bu. Peki söylendiği gibi zararlı mı? Bakın uzmanlar bu konuda ne diyor?
**
Kılıçdaroğlu dün İzmir'de bir programa katıldı ve orada kendisine açık açık "Kandil'in adayı mısınız?" diye soruldu. Kılıçdaroğlu önce güldü. Sonra da soruyu geçiştirdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN