27 Kasım 2023, Pazartesi 19:00

atv Ana Haber

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Acı haber dün akşam Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit harekatından geldi. Teröristlerin kalleş pususunda üç askerimiz şehit düştü. Adana, Erzincan ve Şanlıurfa'da düzenlenen törenlerin ardından şehit askerlerimiz dualarla toprağa verildi.

**

Sosyal medya fenomeni iki kardeş, Bahar ve Nihal Candan Kardeşler cezaevinde. Kara para aklamanın yanı sıra, sazan sarmalı sistemiyle vurgun yapan bir çeteye üye olmakla da suçlanıyorlar. Soruşturma başladığı günden bu yana, perde arkasındaki her detayı tizlikle araştıran atv Haber, bugün de çok özel bilgilere ulaştı.

**

Futbol dünyasından onlarca ismin karıştığı, milyonlarca dolarlık fon tuzağında yeni gelişmeler var. atv Haber bugün, bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığını öne süren 5 müştekinin avukatı Rezan Epözdemir'le görüştü. Epözdemir'e ilk sorduğumuz sorulardan biri; sosyal medyada dolaşan, futbolcuların elden verdikleri paraya karşı aldıkları belgelerdi. ilk bakışta sahte oldukları düşünülen belgeler, gerçekten de sahte çıktı. Hatta Epözdemir, müştekilerinin Seçil Erzan'dan aldıkları gerçek imzalı belgeleri, atv Haber'e gösterdi.

**

Ateşkes sona mı erecek, yoksa İsrail katliamlarına devam mı edecek? atv Haber, bugün yani dünya için kritik saatlerin yaşandığı gün Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne ile konuştu. Rudeyne, Özlem Aktay ve Gökhan Aktaş'a, çok özel açıklamalar yaptı.

**

Ve yurdun birçok noktasını kasıp kavuran fırtına etkisi. Özellikle Karadeniz'i esir aldı. Dev dalgalar metreleri buldu, kuru yük gemisi karaya oturdu. Mürettebatı kurtarmak için seferberlik ilan edildi. Aynı dakikalarda, fırtına şehir merkezlerini de alt üst etti. Evinde, iş yerinde mahsur kalanlar oldu. Doğu'da ise kar çilesi vardı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN