29 Kasım 2023, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısı için kürsüdeydi. Gazze'deki soykırım gündemindeydi. İsrail başbakanı Netenyahu için "Adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırmıştır" dedi. Konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Salondan "İstanbul bizimdir, bizim kalacak" sloganı yükselince de yerel seçimler için işaret fişeğini yaktı. "Bugün bir başlık atıyorum; yeniden İstanbul" ifadelerini kullandı. İşte Erdoğan'ın öne çıkan mesajları.

**

İsrail'in esir adlığı Filistinlilere yaptığı işkence artık tüm çıplaklığıyla ortada. Kanıtları çokça var. İşte en yakın tanıkları. Serbest bırakılan 3 gencecik çocuk. Aylardır, demir parmaklıklar ardında mahkumlar. Henüz serbest bırakıldılar ve yaşadıkları zulmü o kabus dolu günleri bugün atv Haber'den özlem Aktay ve Gökhan Aktaş'a anlattılar.

**

İstanbul'u esir alan sağanak ve fırtına daha da şiddetlenerek etkisini artırmayı sürdürüyor. Devrilen elektrik direği sonrası bugün bir de ne yazık ki can kaybı var. Saatler önce başladı aslında kabus. Zeytinburnu'nda dev gemi karaya oturdu ve mürettebat, güçlükle kurtarıldı. Birçok noktada, baskınlar meydana geldi. İşte megakentin altını üstüne getiren fırtına etkisi.

**

Türkiye'nin konuştuğu fon vurgunu var sırada. Her geçen gün yeni bilgilerin eklendiği vurgunda bugün çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İşte paraları elden teslim alan Çantacı Ali'den ortaya çıkan gizli tanığa kadar son 24 saatte yaşananlar.

**

atv Haber, futbol camiasını dolandırarak büyük vurguna imza atan Seçil Erzan'ın memleketi Çorlu'daydı bugün. Hemşehrileri yaşananlar karşısında şaşkınlar. Onu tanıyanlar, duyduklarına inanamıyor ve bakın Erzan'ı nasıl anlatıyorlar?

**

Tıpkı Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi, atv dizilerinin de, sadece Türkiye'de değil, sınırlarımızın ötesinde de çok büyük bir izleyici kitlesi var. Hatta bu dizi ve programlar sayesinde Türkçe öğrenenler de. Canan Marangöz ve Mehmet Şahin, Kosova'da, onlardan bazılarını buldu. Öğrenme süreçlerini dinlerken Türkçe sorular sorup Türkçe cevaplar aldı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN