Avrupa Yakası 116. Bölüm
Sacit'in başı dertte!
Zeynep Sacit'e telefonla konuşurken yakalanınca telefondakinin arkadaşı Hatice olduğunu söyler. Gaffur bir süre sonra Hatice'yle tanışmaya karar verir. Sacit ve Zeynep bir Hatice arayışına girerler. Ne yazık ki kimse bulunamaz ve Gaffur'un ısrarları üzerine Sacit Hatice kılığında kapıcı dairesine bir ziyaret yapar. Herşey iyi giderken Gaffur'un Hatice'yi çok sevmesi ve arkadaşlarıyla tanıştırmak istemesi üzerine işler karışır..
Tahsin bey evde herkesin kendisinden birşeyler gizlediğini farkeder ve kıyameti koparır. Artık evde kuş uçsa babanın haberi olacaktır. Ne yazık ki bu gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkınca, Sütçüoğlu rezidansının sırları da açığa çıkmaya başlar ve herkes birbirini eleverir.
Burhan, Tanrıverdi ve Fatoş arasındaki ilişkiyi farkeder ve hemen şantaja başlar. Ofistekiler artık Burhan'ın ne kadar sevilen ve popüler bir arkadaşları olduğunu Makbule'ye kanıtlamak zorundadırlar. Ancak Burhan'ın lüks tutkusu işleri karıştırır.