Kaçak’ta Macera Daha Yeni Başlıyor…

GİRİŞ TARİHİ:  12.10.2013, 13:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Ekim 2013 Cumartesi, 13:25

atv ekranlarında heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle ilk günden beri ilgiyle takip edilen Kaçak dizisinin intikam peşindeki üçlüsü planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Serhat karakterini canlandıran Gürkan Uygun, Doktor Nazmi karakterini canlandıran İnanç Konukçu ve Dadaylı Tahir karakterini canlandıran Hasan Küçükçetin, dizinin Kandilli'deki çekimlerinde yoğun çalışma temposunun arasında boğaz keyfi yapmayı da ihmal etmedi.

İşte intikam planını uygulamaya koyan üçlüden çarpıcı açıklamalar:

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Gürkan Uygun:
"Serhat, intikam almaya kararlı ama bu bir çırpıda olacak şey değil. Arkadaşlarıyla mafya babalarına karşı nasıl mücadele edecekleri konusunda fikir paylaşımında bulunup, bir plan uygulamaya koyuyorlar. En alttan en yukarıya doğru çıkarak, onları birbirlerine kırdıracaklar."

İnanç Konukçu
"Doktor Nazmi'nin de Serhat gibi Topçuoğlu ailesiyle bir hesabı var. Bu yüzden Serhat'a destek veriyor. Daha çok arka planda yer alan, teknik işleri halleden bir karakter."

Hasan Küçükçetin
"Dadaylı Tahir'in Topçuoğlu ile herhangi bir hesabı yok, sadece arkadaşına yardım etmek için ekipte. Ekibin en heyecanlı, tez canlı üyesi. Dadaylı'nın değişik projeleri var."

CANLI YAYIN