Bir Zamanlar Çukurova'nın 43. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ TARİHİ:  31.10.2019, 17:03 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Kasım 2019 Cuma, 15:13
Bir Zamanlar Çukurova'nın 43. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü bu akşam izleyiciyi ile buluşacak. atv'nin güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 41. bölümünde neler olmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova 41. Bölüm izle

İdam ile burun buruna gelen Demir'in şans yanındadır. Kaçacağı sırada trafik kazası geçiren Şermin, Demir'in lehine şahitlik yapmak zorunda kalır ve Demir'i ölümün kıyısından alır. Masumiyeti kanıtlanan Demir, özgürlüğüne kavuşur. Züleyha'nın Yılmaz ile kaçacağını düşünen Demir, onunla konuşmaz. Her şey istediği gibi ilerleyen Hünkar, oğlu Demir ile yakın olmanın keyfini sürmektedir. Silahı eline almaya tövbe eden Fekeli, kural bozar. Fekeli, Behice'yi korumak istediği bir anda silahını ateşler.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 42. Bölümünde neler oldu?

Yılmaz ve Züleyha, aşkları uğruna her şeyi göze almaya hazırdır. Demir'in kendinden çaldığı hayatı geri almak isteyen Yılmaz, Züleyha'yı gitmek için ikna etmeye çalışır. Demir, Hünkar' a rağmen Züleyha ile gelecek planları yapmaya devam eder. Saniye'yi merdivenlerden itmediği ortaya çıkan Züleyha, masumiyetinin keyfini sürer. Saniye ve Gaffur, çiftliğe veda etmek zorunda kalır. Züleyha, Yılmaz ile gidecek mi? Demir, Hünkar'a rağmen Züleyha ile olmaya devam edebilecek mi? Demir, cinayet suçlamasından tamamen kurtulabilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 43. Bölüm Fragmanı izle Bir Zamanlar Çukurova fragman izle

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe 20.00'de atv'de!

CANLI YAYIN