Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 26 Kasım Salı neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  26.11.2019, 14:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Kasım 2019 Salı, 15:22
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 26 Kasım Salı neler oldu?

Turgut Özyürek'in öldürüldüğü ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir aranan 58 yaşındaki Turgut Özyürek'ten üzücü haber geldi. Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda Turgut Özyürek'in öldürüldüğü ortaya çıktı. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Turgut Bey'in kaybolmasının ardından gözlerin üzerine çevrildiği eşi Necla Özyürek hakkında ilginç iddialar ortaya atılmıştı. Necla Hanım'ın daha önce 7 kez evlilik yaptığı ortaya çıkmıştı. Turgut Bey'in evlenirken aldığı eşyaları satan Necla Hanım'ın 45 Bin TL'ye satılan evin de 17 Bin TL ile de kendisine takı aldırdığı öğrenilmişti.

Katil cinayeti itiraf etti!

Türkiye'nin konuştuğu isim haline gelen 49 yaşındaki Necla Özyürek'ın bir süredir birlikte olduğu 33 yaşındaki Hayrettin Atasoy isimli şahıs sorgusunda Turgut Bey'i öldürdüğünü itiraf etti. Katil, Turgut Özyürek'i sana iş bulacağım diyerek kandırdığını, daha sonra ormanlık alana götürerek sopayla öldürdüğü söyledi.

Necla Özyürek azmettirici olarak suçlandı!

Kan donduran cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Hayrettin'in sorgusunda "Necla ile evlenmek için öldürdüm " dediği ve azmettirici olarak Necla Özyürek'i gösterdiği öğrenildi. Necla Özyürek, Manisa otogarında gözaltına alındı.

Gözyaşlarına boğuldu!

Kardeşi Hayrettin Atasoy'un cinayet işlediğini öğrenen abla Zübeyra Özer, gözyaşları içinde canlı yayına telefonla bağlandı. Benim kardeşim kimseyi öldürmezdi diyerek Necla Özyürek'i suçladı. Zübeyra Hanım, kardeşinin böyle bir şey yaptığına inanamadıklarını, çok efendi bir kişiliğe sahip olduğunu anlattı. Zübeyra Hanım, dün Hayrettin'in kendisini arayıp yanına gelmek istediğini söylediğini ve kendisini kabul ettiğini söyledi. Diğer bir kardeşinin Hayrettin'in gözü önünde kendisini vurduğu için psikolojik rahatsızlıkları olduğunu iddia etti. Necla Özyürek ile Hayrettin Atasoy'un nasıl tanıştığını anlatan Zübeyra Hanım, kardeşinin lokantada çalıştığını ve Necla Hanım ile orada tanıştığını sonra annesini arayıp el öpmeye gelmek istediklerini ;ancak annesinin kabul etmediğini hatta evlatlıktan ret ettiğini belirtti.

Turgut Özyürek'in cesedine ulaşmaya çalışıldı!

Sorgusunda 'Ne yapayım Necla'ya aşıktım!' diyen Hayrettin, Turgut Bey'i öldürdüğü yeri polis ekiplerine tarif etti. Oldukça büyük bir alana gömülmeden bırakılan ceseti bulmak için polis ve jandarma ekipleri saatler süren çalışma gerçekleştirdi. Müge Anlı tüyler ürperten olay sonrası, Rabbim her birimize yatağında huzurlu ölüm nasip etsin, dedi.

Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Kasım Salı izle!

CANLI YAYIN