Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

GİRİŞ TARİHİ:  24.01.2020, 14:35 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Ocak 2020 Cuma, 14:36
Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Ocak Cuma! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 24 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Müge Anlı canlı izle | 20 yaşındaki Emine Yıldırım bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı 24 Ocak Cuma! Ömer Buran ve Sultan Buran çifti, 20 yaşındaki kızları Emine Yıldırım'ı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Müge Anlı, Buran çiftine sevindirici haberi verdi.16 Ocak'ta Ankara Keçiören'de kaybolan 20 yaşındaki Emine Yıldırım'dan ailesi haber alamıyordu. Genç kadının ailesi onu aramak için atv'nin fenomen programı Müge Anlı'ya katıldı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bir haftadır kayıp olan Emine Yıldırım'ın Adana'da bulunduğu bilgisini paylaştı. 2 yıldır evli olan ve eşiyle sorunlar yaşadığı öğrenilen Emine Yıldırım evine dönmeyi kabul etti. Ailesi Emine Yıldırım'a sahip çıkacağına söz verdi.

Müge Anlı canlı izle! | Müge Anlı 24 Ocak Cuma! | Pınar Kaynak'ın katili kim? | Kan donduran iddialar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Trabzon'da dehşet veren cinayet! 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak'ın katili kim? Müge Anlı izle! Müge Anlı canlı izle! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı 24 Ocak Cuma!

15 Ağustos 2017 tarihinde elleri zincirle bağlanan, göğsünden bıçaklanan ve başı taşla ezilerek vahşice öldürülen 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak'ın katil ya da katilleri Müge Anlı ile Tatlı Sert'te aranmaya devam ediyor. Çıplak şekilde cesedi bulunan genç kadını son gören arkadaşları Nuri ve Arın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Canavar hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla dava açılan iki zanlı, Adli Tıp Kurulumu'ndan gelen rapor üzerine iki buçuk yıl sonra adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Akıllarda ise, Pınar Kaynak'ın katil ya da katilleri kim sorusu kaldı.

Pınar Kaynak'ı sevgilisi Murat mı öldürdü?

Pınar Kaynak'ın sevgilisi Murat tarafından defalarca şiddet gördüğü ortaya çıktı. Yayına telefonla bağlanan izleyiciler cinayeti Murat'ın işlemiş olabileceğini belirtti. Pınar Kaynak'ın yakın arkadaşı Şafak Hanım ise, ilginç bir bilgiyi yayında paylaştı. Şafak Hanım, Pınar'ın dayısı yüzünden defalarca telefon numarasını değiştirmek zorunda kaldığını söyledi.

Müge Anlı canlı izle | Müge Anlı 24 Ocak Cuma | 3 çocuk annesi Pelin Yıldırım nerede?

3 çocuk annesi Pelin Yıldırım'ın 2 Ocak 2020 tarihinden bu yana ulaşılamıyor. Müge Anlı, Pelin Hanım'ın eşinin telefonunda bir ihanet mesajı gördüğü ve bu konuda hesap sormak için Kâğıthane'ye gittiğini ve buradan döndükten sonra eşyalarını toplayıp çekip gittiği belirtti. Pelin Hanım'ın kimlik ve cüzdanını bile almadan gitmesi dikkat çekti.

Pelin Yıldırım'ın eşi Mustafa Yıldırım telefon hattında!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Ocak Cuma neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Haberi olsa kendisinin evden gideceğini belirten Mustafa Yıldırım, 4 yaşında çocukları olduğunu ve eşini asla böyle sokağa atacak birisi olmadığını belirtti. Mustafa Bey, olayın kendisi uyurken meydana geldiğini ve telefonuna gelen mesajı eşinin görmesi üzerine çocuğu komşuya bırakıp çekip gittiğini anlattı. Mustafa Yıldırım, çok pişman olduğunu ve annesinin çocuğunun başına dönmesini istediğini söyledi. Mustafa Bey, Pelin Hanım'a dön çağrısında bulunuldu.

CANLI YAYIN