"Çocuğumun babası kocam değil, sevgilim Seyfi Zebil!"

GİRİŞ TARİHİ:  07.02.2020, 17:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Şubat 2020 Cumartesi, 11:09
"Çocuğumun babası kocam değil, sevgilim Seyfi Zebil!"

Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 7 Şubat Cuma ! | Esra Erol'da kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Abdülkadir Gümüş'ün 6 yıldır kayıp olan eşi Durdu Gümüş bulundu!

atv'nin sevilen programı Esra Erol'da birbirinden ilginç konuları ekrana taşımaya devam ediyor. Abdülkadir Gümüş, 6 yıldır kayıp olan eşi Durdu Gümüş'ün bulunması için Esra Erol ve ekibinden yardım istemişti. Evliliğin sadece 15 gün sürdüğünü belirten Abdülkadir Bey, canlı yayında isyan etti. Abdülkadir Gümüş'ün annesi Döndü Hanım oğlu ve gelinin sosyal medya üzerinden tanıştığını söyledi.

6 yıldır kayıp olan Durdu Gümüş telefon hattında!

Durdu Gümüş'ün eski sevgilisi Seyfi Zebil, telefonla yayına bağlandı ve Durdu Hanım'ın Mersin Erdemli'de olduğu ve yanında 4 yaşlarında bir çocuğun bulunduğunu öne sürdü. Eşi Abdülkadir Bey ile konuşmak istemeyen Durdu Hanım, "4 yaşındaki çocuğumun babası sevgilim Seyfi Zebil" dedi. İlginç açıklamalarda bulunan Durdu Hanım, Abdülkadir Gümüş ile evlenmeden önce dünyaya gelen bir erkek çocuğunu da evlatlık verdiğini öne sürdü. Abdülkadir Bey, DNA testi yapılmasını istedi. Esra Erol, tarafların anlaşmalı boşanmaları gerektiğini söyledi.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN