"Abla" dediği sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden Ahmet Cönk tutuklanarak cezaevine gönderildi!

GİRİŞ TARİHİ:  19.02.2020, 12:34 GÜNCELLEME TARİHİ:  19 Şubat 2020 Çarşamba, 15:01
"Abla" dediği sevgilisini öldürdüğünü itiraf eden Ahmet Cönk tutuklanarak cezaevine gönderildi!

Ahmet Cönk önce cinayeti itiraf etti, sonra Duriye Sağlam'ın cesedinin yerini gösterdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Şubat Çarşamba! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 19 Şubat Çarşamba neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Afyonkarahisar'da yaşayan ve 11 Şubat Salı gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Dursiye Sağlam'ın yasak aşk yaşadığı Ahmet Cönk tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Suçlamaların odağındaki tır şoförü Ahmet Cönk, Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına telefonla bağlanmış ve cinayet iddialarını reddetmişti. Sevgili oldukları Duriye Sağlam'a "abla" diye hitap eden Ahmet Cönk'ün anlattıklarına Müge Anlı tepki gösterdi.

Dursiye Sağlam'ın katil zanlısı tutuklandı!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın konunun üzerine gitmesi Ahmet Cönk'ün çelişkili ifadeler vermesine sebep oldu. Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul eden Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, Ahmet Cönk'ü dün gözaltına aldı. Olaydan bir hafta sonra suçunu itiraf eden Ahmet Cönk "kasten adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Talihsiz kadının cesedi Afyon- Konya yolunda bulundu. Anlı,katil zanlısının cesedi önce yaklamaya çalıştığını, daha sonra yol kenarına bırakıp gittiğini söyledi. Adliye önünde bekleyen Duriye Sağlam'ın eşi Ünal Sağlam yaşananlara tepki gösterdi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

İlgili diğer haber için tıklayın!

CANLI YAYIN