Tuğba Özbek'in babası Nedim Süzgün mü?

GİRİŞ TARİHİ:  25.02.2020, 12:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Şubat 2020 Salı, 15:40
Tuğba Özbek'in babası Nedim Süzgün mü?

25 yaşındaki 4 çocuk annesi Tuğba Özbek hiç görmediği hatta adını bile bilmediği biyolojik babasını bulmak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Babasının Nedim Süzgün çıkmasını isteyen Tuğba Özbek'in dileği gerçekleşti mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Şubat Salı! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 25 Şubat Salı neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı?

DNA testi sonucu açıklanıyor!

Çocukluğunu zor geçtiğini anlatan Tuğba Hanım, 25 yıl sonra gerçek babasını tanımak ve yerini dolduramadığı hayatındaki o eksikliği gidermek istiyordu. "Her dağın kendine göre karı var derler, herkes o karı eritiyor ama ben eritemedim!" sözleriyle yürekleri dağlayan Tuğba Hanım, sırtımı dayayabileceğim bir insan olsun, istiyorum demişti. Müge Anlı, genç kadının babası olduğunu düşündüğü Nedim Süzgün'e kısa sürede ulaştı.

Tuğba Özbek ve Nedim Süzgün canlı yayında!

Yaşananları öğrenince yayına telefonla bağlanan ardında da hemen stüdyoya gelerek evladı olduğunu düşündüğü Tuğba Özbek'i kucaklayan Nedim Bey, bir kızı olduğunu bilmediğini söyledi. Daha önce babasının isminin Muhammet olduğunu söyleyen annesine tam anlamıyla güvenemeyen genç kadın babasının kim olduğundan emin olmak istediğini belirtti. Hem şaşkın hem heyecanlı olan Nedim Süzgün, Tuğba inşallah benim kızım çıkar, temennisinde bulundu. Kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi için DNA testi yapılmasını isteyen Nedim Bey ve Tuğba Hanım, vakit kaybetmeden kan örneği verdi ve gerekli testleri yaptırdı. DNA testi sonucunu açıklayan Müge Anlı "Biyolojik babasının olup olamayacağının kesin söylenebilmesi için annenin genetik özelliklerinin de bilinmesi gerekmektedir." dedi. Bir an önce baba kız olup olmadıklarını öğrenmek isteyen Nedim Süzgün ve Tuğba Özbek'in hüznü kameralara yansıdı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN