Anne- kızın zorlu hayat mücadelesi! 45 yaşındaki Remziye Yelegen kayıp!

GİRİŞ TARİHİ:  04.03.2020, 11:12 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Mart 2020 Çarşamba, 11:20
Anne- kızın zorlu hayat mücadelesi! 45 yaşındaki Remziye Yelegen kayıp!

16 gündür kendisinden haber alınamayan Remziye Yelegen'i aramak için kızı Aysun Yelegen, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mart Çarşamba! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 4 Mart Çarşamba neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da seyyar satıcılık yapan 3 çocuk annesi Remziye Yelegen'den 16 gündür haber alınamıyor. Gözyaşları içinde yayına katılan Aysun Yelegen, 17 Şubat'tan bu yana haber alamadığı annesinin bir an önce bulunmasını istedi. 3 yaşındayken babasını kaybettiğini anlatan genç kız, yüklü miktarda borçları olduğunu belirtti.

Anne kızın zorlu hayat mücadelesi!

Annesinin sattığı çoraplarla hayatlarını sürdürmeye çalıştıklarını belirten Aysun'un anlattıkları izleyenleri derinden etkiledi. Borçluların kapıya dayandığını ve annesinin günlük kazancının 20- 30 TL arası olduğunu belirtti. Annesinin çorap sattığı yerlere sürekli gidip baktığını söyleyen genç kız, annesine evine dön çağrısında bulundu.

Aysun'dan yürek yakan sözler!

Annesinin daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen Aysun, hayatından endişe ettiğini belirtti. "Anne neredeysen çık gel ben zaten babasız büyüdüm, sen de beni bırakma... Lütfen gel!" diyen genç kızı araştırmacı gazeteci Müge Anlı, teselli etti. Yayına telefonla bağlanan iki kişi 2 gün önce Remziye Yelegen'i gördüklerini söyledi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN