Züleyha'nın çığlıkları yürekleri parçaladı!

GİRİŞ TARİHİ:  06.03.2020, 15:18 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Mart 2020 Cuma, 15:24
Züleyha'nın çığlıkları yürekleri parçaladı!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da yer yerinden oynadı!

İzlediği görüntülerden sonra gözü hiçbir şey görmeyen Demir, Züleyha'yı sürükleyerek ormana götürdü! Ancak öldürmeye eli varmayınca orada bırakıp, başka yerlerde teselli aradı!

Demir, geceyi evden uzakta geçirirken, çiftlikte ise Züleyha'nın götürülüşünü unutturacak gelişmeler yaşandı! Adnan ve Üzüm kayboldu! Hünkar, kapının önündeki Ankara plakalı bir araç görüldüğünü öğrenince Fekeli'den yardım istedi.

Adeta tüm Çukurova seferber olup çocukları ararken, Dr. Sabahattin de Hünkar'dan olan biteni öğrendi ve görüntüleri izledi. Sabahattin, Hünkar'a da Müjgan'a da o görüntülerin mutlaka bir açıklaması olduğunu söyledi, ne Züleyha'nın ne Yılmaz'ın ihanet etmeyeceklerini anlatmaya çalıştı. Züleyha perişan halde konağa ulaştığında, çocuklar da huğlarda bulunmuştu. Ama Demir'in öfkesi çocuklarının önünde de devam etti! Züleyha'nın içeri girmesini de çocuklarını görmesini de yasakladı. Züleyha'nın evlatları için döktüğü gözyaşları, çığlıkları yürek parçaladı! Hünkar, oğluna engel olmaya çalıştı ama kimse Demir'in önünde duramadı!

Yılmaz tanıştıkları günü bile lanetledi! Müjgan nereye gitti?

Müjgan'ın görüntüleri gönderdiğini anlatması, Yılmaz için bardağı taşırdı. Hatta elini bile kaldırdı. Eşine vurmadı ama tanıştıkları güne de tanıştıkları Çukurova'ya da lanet edip evden çıktı! Müjgan da bavulunu, pasaportunu ve oğlunu alarak evi terk etti.

Züleyha bir daha çocuklarını göremeyecek mi?

Müjgan, oğlunu alıp nereye gitti?

Demir, Yılmaz'dan intikam alacak mı?

Yaptıklarına bin kez pişman olan Hünkar, şimdi gelinini kurtarabilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20.00'de atv'de!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 58. Bölümü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN