Kuruluş Osman ezdi geçti!

GİRİŞ TARİHİ:  12.03.2020, 10:21 GÜNCELLEME TARİHİ:  12 Mart 2020 Perşembe, 12:47
Kuruluş Osman ezdi geçti!

Kuruluş Osman reytinglerde açık ara zirve de....

Çarşamba akşamları atv'de yayınlanan Kuruluş Osman,Tüm Kişiler 'de %14.94 izlenme oranı ve %32.38 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de %11.20 izlenme oranı ve %26.42 izlenme payı, 20 +ABC1'de %15.54 izlenme oranı ve %32.39 izlenme payı alarak 100 program arasında en yakın rakiplerine iki kat fark atarak üç grupta da birinci oldu.

#TürkOlmak etiketiyle sosyal medyada büyük ilgi göreren Kuruluş Osman, bölüm etiketiyle trend listesinde gece boyu Türkiye'de birinci, dünyada ise beşinci sırada yer alarak sosyal medyada da geceyi zirvede kapadı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; Genel Yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman'ın on dördüncü bölümü yine büyük ilgiyle karşılandı. Osman Bey'in Sofia ve Kongar'ı ele geçirip Moğolların ve Rumların planlarını boşa çıkardığı bölümde, Zöhre'nin ihaneti sonucu Gündüz Bey, Moğollar tarafından yakalandı. Dündar Bey'in Moğollara karşı oynadığı oyunu açıklaması obada tepkilere neden olurken, dizinin finali Osman Bey Dündar'a karşı nasıl hamle yapacak ve Osman Bey, ağabeyini kurtarabilecek mi sorularını gündeme getirdi. Osman Bey, Dündar Bey'den nasıl hesap soracak? Balgay tarafından tutsak edilen Gündüz Bey'in akıbeti ne olacak? Bala Hatun iyileşebilecek mi? Samsa Çavuş ve Osman Bey yeniden buluşması dengeleri nasıl değiştirecek? Sofia ve Kongar'ı ele geçiren Osman Bey, Balgay'a karşı nasıl oyun kuracak?

Bu soruların yanıtı 'Kuruluş Osman'ın 15'inci bölümünde atv ekranında ortaya çıkacak.

Kuruluş Osman'ın 14. Bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN