Züleyha'nın isyanı!

GİRİŞ TARİHİ:  13.03.2020, 12:16
Züleyha'nın isyanı!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da bu hafta Züleyha’nın isyanı vardı!

Demir'in öfkesi Çukurova'yı sardı! Çocukların bulunması bile onu yumuşatmadı. Züleyha'nın çocuklarını görmesine, dokunmasına eve girmesine izin vermedi!Çocuklarının hasretiyle yanıp tutuşan Züleyha önce Şermin'e sığındı, ama Demir orayı da arayınca kendini huğlara attı. Hastalanıp ateşler içinde yanınca haberi de Demir'e gitti. Oradan da yaka paça uzaklaştırılınca kendini şehrin meydanında yakmaktan başka çare bulamadı!

Üzerine benzin döküp, yapılanları avaz avaz tüm Çukurova'ya ilan edip kendini ateşe vermeye kalktı. Ancak Fekeli duruma müdahale etti ve Züleyha'yı evine aldı. Demir'i asıl çileden çıkaran da bu oldu. Hünkar, Züleyha'yı korumak için ne kadar uğraşsa da başarılı olamadı. Çocuklarıyla konuşmasını sağlamaya çalıştığında da Demir'e yakalandı.

Aşktan gözü kör olmuş halde, Züleyha'yla bir hayat kuran Demir, şimdi aşkından vazgeçmiş haliyle Züleyha'nın hayatının tek anlamı olarak kalan çocuklarını ondan aldı!

Yılmaz Müjgan'ı bulmaya çalışırken kendini cezaevinde buldu!

Müjgan'ı elinde oğlu ve bavulu ile giderken gören Yılmaz onları yakalamayı başaramadı. İstanbul'a Müjgan'ın peşinden gelen Yılmaz, kapı kapı gezerek oğlunu ve karısını aradı. Eski dostlarınnı yanına, tamirhaneye uğradığında ise, beklemediği bir şeyle karşılaştı! Polis, tamirhanedeki herkesi gözaltına aldı.

Züleyha'nın Fekeli'nin evinde olduğunu öğrenen Müjgan, Adana'ya geri döndü. Yılmaz ile tartıştıkları sırada Züleyha da Fekeli'nin silahını alıp Yaman Konağı'nın kapısına dayandı. Dayanacak gücü kalmadığını söyleyip, tetiği çekti!

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20.00'de atv'de!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 59. Bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN