Perşembe'nin birincisi Bir Zamanlar Çukurova

GİRİŞ TARİHİ:  20.03.2020, 10:54
Perşembe'nin birincisi Bir Zamanlar Çukurova

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %16,35 izlenme oranı ve %30,25 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Züleyha cezaevinde!
Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova' nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Züleyha, Demir'i vurdu ve cezaevine girdi!

Hünkar, Züleyha'nın evlatlarını götürdü! Gözyaşları sel oldu!
Demir'i vurarak cezaevine giren Züleyha, çocuklarının hasretiyle adeta kavruldu. Züleyha'nın tüm hikayesini öğrenen Savcı Jülide, Yılmaz ile birlikte onu kurtarmak için adeta seferber oldu.

Koğuştakilerin yaptığı işkenceleri bile umursamayan Züleyha'ya en büyük destek Hünkar'dan geldi. Hem kendisine yaptıkları için af diledi hem de onu kurtarmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Bunla da yetinmedi Jülide'nin yardımı ile çocuklarını görmesi için ona özel izin aldı. Çocuklarını kısa süreliğine de olsa kucağına alan Züleyha'nın hüzünlü gözyaşları yürek dağladı!

Evlatlarından belki de ömür boyu ayrı kalabileceğinin yüküyle koğuştakilere de tahammülü kalmayan Züleyha, kendisini sürekli zorlayan Asiye'nin boğazına sarılarak, herkesin gözünü korkuttu.

Yılmaz Müjgan'dan tamamen vazgeçince, Müjgan da hayattan vazgeçti
Yılmaz, Züleyha'yı kurtarmak için avukat tutup, canla başla uğraşırken, Müjgan yine Züleyha'nın tüm ilgiyi topladığından dem vurunca halası Behice bile çıldırdı. Behice, yeğenine artık onu dinlemek istemediğini söyledi.

Yılmaz da, Müjgan'a boşanacaklarını ve oğlunu Çukurova'dan götürmeye kalkarsa her şeyin çok daha kötü olacağını söyledi. Yılmaz'ın, Züleyha için cezaevine de gittiğini öğrenen Müjgan, halasını ve oğlunu Yılmaz'a yollayıp, hayattan ayrılmaya karar verdi.

Müjgan'ın veda mektubunu bitirip, hayatla vedalaştığı dakikalarda, Züleyha da hakim karşısına çıktı. Demir, Züleyha'nın kaderini belirleyecek ifadesini vermek üzere içeri girdi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 60. Bölümü, Müjgan'ın intiharıyla son buldu.

Müjgan, oğluna doyamadan Yılmaz'ın aşkını kazanamadığı için yaşama veda mı edecek? Demir, Züleyha aleyhine ifade verip onu ömür boyu hapse mi mahkum edecek?

Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN