9 yıllık evlilikte inanılmaz iddialar! Uğur Uyanık ve eşi Yeter Uyanık birbirlerini neyle suçladı?

GİRİŞ TARİHİ:  07.04.2020, 17:34 GÜNCELLEME TARİHİ:  07 Nisan 2020 Salı, 17:39
9 yıllık evlilikte inanılmaz iddialar! Uğur Uyanık ve eşi Yeter Uyanık birbirlerini neyle suçladı?

Uğur Uyanık, eşi Yeter Uyanık'ın kendisine ihanet ettiği iddiasıyla Esra Erol'da programına başvurdu ve boşanmak istediğini söyledi.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 7 Nisan Salı!

Uğur Uyanık'ın büyük isyanı!

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Uğur Bey: "9 yıllık eşim Yeter, bir yaşındaki kızımızı da alıp Ercan Ediz'e kaçtı!" iddiasıyla başarılı televizyoncu Esra Erol'dan ve ekibinden yardım istedi. Eşi tarafından defalarca ihanete uğradığını öne süren Uğur Uyanık, bitmiş bir insanım desem yeridir, dedi. Üzüntüsünü dile getiren Uğur Bey: "Onu sevmek benim için ateşti, yanacağımı bile bile sevdim!"

"Çok hatalar yaptı ben affettim!"

Eşi Yeter Uyanık'ın evli olan Ercan Ediz ile kaçtığını belirten Uğur Bey daha önce de defalarca ihanete uğradığını söyledi. Eşinin hamileyken bile kendisini aldattığını öne süren Uyanık, çocuklarının velayetini alıp boşanmak istiyorum, dedi.

Yeter Uyanık'tan akılalmaz iddialar!

Uğur Bey'in kendisine şiddet uyguladığını belirten Yeter Uyanık, boşanmak için eşine 250.000 değerindeki evi verdiğini söyledi. Eşinin bu delilleri yok ettiğini anlatan Yeter Hanım, artık olayın yargı yoluyla çözüleceğini belirtti. Yeter Hanım, defalarca kadın sığınma evine gittiğini dile getirdi. Uyanık çifti canlı yayında karşılıklı suçlamalarda bulundu.

atv'nin başarılı programı Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. |

CANLI YAYIN