Pınar Hanım'ın olay yaratan iddiası! "Sosyal medyadan tanıştığım kişinin arkadaşı tarafından istismar edildim!"

GİRİŞ TARİHİ:  14.04.2020, 17:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Nisan 2020 Salı, 18:04
Pınar Hanım'ın olay yaratan iddiası! "Sosyal medyadan tanıştığım kişinin arkadaşı tarafından istismar edildim!"

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv ekranlarında olmaya devam ediyor. Pınar Hanım: "Sosyal medyadan tanıştığım Tolga'nın arkadaşı Mehmet'ten çocuk dünyaya getirdim, Mehmet'in sadece adını biliyorum ve onu bulmak istiyorum!" iddiasıyla Esra Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 14 Nisan Salı!

İsmini Tolga olarak bildiği kişinin Gaziosmanpaşa'daki evine giden 23 yaşındaki Pınar Hanım iddiaya göre Mehmet isimli bir kişinin istismarına uğradı.

Bir ay boyunca Tolga olarak tanıdığı kişiyle yazışan ve kendisine gelen emojili mesajlardan etkilenen Pınar Hanım iddiaya göre hayatının şokunu yaşadı. İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir eve giden ve orada istismar edildiğini öne süren genç kadın, Mehmet Bey'i suçladı. 5 ay sonra hamile olduğunu fark ettiğini belirten kadın, bebeğinin babasının Mehmet olduğunu öne sürdü.

Genç kadın tehditle susturulduğunu da söyledi. Yayına telefonla bağlanan Mehmet Bey hakkındaki iddiaları reddetti ve DNA testi yaptırmak istediğini söyledi.

Pınar Hanım'ın Tolga olarak tanıdığı Tarık Tilaver de yayına telefonla bağlandı ve hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Evli olduğunu ve çocuğu bulunduğunu anlatan Tarık Bey iddiaların sahibi genç kadının para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu söyledi.

CANLI YAYIN