Orhan Gencebay Son Durak'ta! Yeni şarkı ve yeni film müjdesi verdi!

GİRİŞ TARİHİ:  14.05.2020, 19:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Mayıs 2020 Perşembe, 19:26
Orhan Gencebay Son Durak'ta! Yeni şarkı ve yeni film müjdesi verdi!

atv Son Durak programında Melih Altınok'un canlı yayın konuğu olan Orhan Gencebay yeni şarkı ve yeni film müjdesi verdi. Arabesk müziğin dev ismi Orhan Gencebay, Melih Altınok'un sorularını yanıtladı.

Orhan Gencebay'dan koronavirüs şarkısı!

Yeni şarkı sorusuna Orhan Gencebay: "Bu konu baya dillendi biliyorsunuz. Çeşitli senaryolar var koronayla ilgili dünya deveti kurulacak, ülkelerin durumları çok farklı olacak, eskisi gibi olmayacak. Bu o kadar çok söyleniyor, yazılıp çiziliyor ki... Bu beni çok etkiledi. Yeni bir beste yaptım. İçeriği tamamiyle bununla ilgili... Dünya insanlarına dünyaya bir mesaj... " dedi.

Yeni şarkı ve yeni film müjdesi verdi!

" 15 yıl önce "Seyfi Baba" isimli çok beğendiğim bir hikaye vardı. Onu Orhan Baba'ya çevirecektik, yapamamıştık, ukde kaldı içimde... Belki de Türk Sineması'ndaki 10 hikayeden 1 tanesi olabilir. Bunu yapmak şiddetle istiyorum. Yalnız film için diyorum dizi biraz bizleri yorabilir. Bu filmi yapmak istiyorum."

Sunuculuğunu Melih Altınok'un üstlediği "Son Durak", ekrandaki yerini Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 00.30 - 01.30 arasında alıyor. Türkiye ve Dünya'daki son dakika gelişmeleri, siyaset, ekonomi haberleri, özel dosyalar ve gündeme dair daha fazlası, "Son Durak" programında yer alarak izleyiciyle buluşuyor

CANLI YAYIN