Sosyal medyada tanıştı hayatı karardı! Yusuf Helvacı'dan büyük iddia! Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| | Esra Erol yeni bölüm!

GİRİŞ TARİHİ:  14.05.2020, 17:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Mayıs 2020 Perşembe, 17:52
Sosyal medyada tanıştı hayatı karardı! Yusuf Helvacı'dan büyük iddia! Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| | Esra Erol yeni bölüm!

atv'nin başarılı programı Esra Erol'da ilginç olayları ve sıra dışı hayatları ekrana taşımasıyla ve gerçekleri ortaya çıkarmasıyla büyük ses getirmeye devam ediyor. Esra Erol'da 14 Mayıs Perşembe neler oldu?

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 14 Mayıs Perşembe!

Yusuf Helvacı, bir hafta evli kaldığı ve ardından kendisini terk eden Ebru Canpolat Helvacı'nın bulunması için atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya katıldı. Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen Yusuf Bey, sosyal medyadan tanıştığı ve evlendiği Ebru Hanım'ın hayatını kararttığını öne sürdü.

Yusuf Helvacı'nın büyük iddiası!

3 yıl önce eşini kaybeden ve kimsesi olmadığı anlatan Ebru Canpolat ile hayatını birleştiren Yusuf Helvacı iddiaya hayatının şokunu yaşadı.Kendisini Samsun'da yaşlı bir kadına bakan birisi olarak tanıtan Ebru Hanım'ın evlilik vaadiyle bir çok kişiyi dolandırdığını öne sürüldü. "Karım Ebru ile sadece bir hafta aynı evde yaşadık,Ebru benim gibi çok kişiyi evlilik vaadiyle dolandırmış benimle evlenmesinin tek nedeni benden nafaka almakmış!" diyen Yusuf Helvacı, evde tüfeği olduğu için eşinin kendisinden şikayetçi olduğunu iddia etti. Ankara'da hayatını liseye giden kızıyla devam ettiren Yusuf Helvacı, eşinin kendisine 30 Mart 2020'de nikah olur olmaz şahitlerin önünde ben nafaka almak için evlendim,dediğini öne sürdü. Kızının bu evlilik yüzünden evden ayrıldığını belirten Helvacı, Ebru Hanım'ın 6 Nisan'da evi terk ettiğini anlattı.

Ebru Canpolat hakkındaki iddialara yanıt verdi!

Esra Erol'da 14 Mayıs Perşembe neler oldu? Ebru Canpolat canlı yayına telefonla bağlanarak iddialara yanıt verdi. İmam nikahıyla üç ay beraberlik yaşadıklarını belirten Ebru Hanım, Yusuf Bey'in kızıyla iş birliği yaparak kendisini evden kovduğunu öne sürdü. Kadın sığınma evine evine gittiğini ancak Yusuf Helvacı'nın kendisini çağırmasıyla yeniden eve döndüğünü ve nikah kıydıklarını anlattı. Sürekli rahmetli eşini anlattığını belirten Ebru Hanım silahla tehdit edildiğini iddia etti. Canpolat nikahlı eşi için üç ay uzaklaştırma kararı aldığını da söyledi.

atv'yi canlı olarak izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN