Meryem Ula şiddet mağduru mu? Eşi, kayınpederi ve kayınvalidesinden şiddet mi gördü?

GİRİŞ TARİHİ:  21.05.2020, 18:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Mayıs 2020 Perşembe, 23:03
Meryem Ula şiddet mağduru mu? Eşi, kayınpederi ve kayınvalidesinden şiddet mi gördü?

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 21 Mayıs Perşembe

"Kocam Şahin, kayınpederim Ali ve kayınvalidem Güllü beni sokağa attılar, 5 çocuğumu bana göstermiyorlar!" iddiasıyla atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvuran Meryem Ula yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Daha önce eşinin başka birisiyle yazışmalarını yakaladığını belirten Meryem Hanım zor günler geçirdiğini söyledi.

Çocukları için bu evliliğini sürdüğünü belirten Meryem Ula, evlatlarıma 35 gündür hasret kaldım, dedi. 16 Nisan'da eşinin eve alkollü geldiğini kayınpederinin kendisine keserle saldırığını aynı gün eşi ve kayınvalidesi tarafından şiddet gördüğünü öne sürdü. Eşi Şahin Ula'nın yatak odalarında arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığını ve kumar oynadıklarını iddia etti.

Gelin kaynana canlı yayında karşı karşıya!

"Aç kaldım, susuz kaldım, giyecek elbisem olmadı!" diyen Meryem Hanım gözyaşlarına engel olamadı. "Kayınvalidem Güllü benden daha güzel bir gelin alacakmış, benden daha iyisini bulamaz!" iddiasında da bulunan Meryem Hanım'ın annesi Hanife Hanım kızına şu sözlerle destek çıktı. "Kızımın yüzünü en son 1 yıl önce gösterdiler, kızımı telefonda konuşmama bile izin vermiyorlardı..." İddiaların odağındaki kayınvalide Güllü Hanım yayına telefonla bağlandı ve gelinin yalan söylediğini öne sürdü. Gelininin çocuklara şiddet uyguladığını da söyledi.

Şahin Ula iddialara yanıt verdi!

Para yüzünden küçük bir tartışma yaşadıklarını öne süren Şahin Ula, iddiaları yalanladı. Tansiyonun yükseldiği telefon konuşmasında "Eşimi geri getirecektim ama şu saatten sonra o bitti!" diyen Şahin Bey, eşiyle hararetli tartışmalar yaşadı. Meryem Hanım ise eşine kolunun "Şahin aşkım" yazısını hak etmediğini söyledi.

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de!

CANLI YAYIN