20 yaşındaki Ezgi Dikilitaş'ı Hüseyin Öztürk mü kaçırdı? Genç kız tehdit ve şantaj ile mi tutuluyor? Esra Erol yeni bölüm!

GİRİŞ TARİHİ:  02.06.2020, 17:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Haziran 2020 Salı, 18:20
20 yaşındaki Ezgi Dikilitaş'ı Hüseyin Öztürk mü kaçırdı? Genç kız tehdit ve şantaj ile mi tutuluyor? Esra Erol yeni bölüm!

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 2 Haziran Salı!

Elif- Hasan Dikilitaş, 20 yaşındaki kızları Ezgi'yi bulmak için atv'nin başarılı programı Esra Erol'daya başvurdu. Dikilitaş çifti "11 Mart sabahı 20 yaşındaki kızımız Ezgi'yi Hüseyin Öztürk kaçırdı!" iddiasıyla Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

Bir annenin feryadı!

Kızının iş kıyafetleriyle evden çıktığını ancak iş yerine gitmediğini belirten anne Elif Hanım, Ezgi'nin kimliğini bile yanına almadığını söyledi. Kızını büyük zorluklarla büyüttüğünü anlatan endişeli anne, bir an önce Ezgi'ye kavuşmak istediğini belirtti. "Kızım altı yaşında ağaçtan düştü, saf olduğu için kızımı götürdüler. Ben kızımı istiyorum" diyen anne canlı yayında feryad etti.

"Kendi isteğimle kaçtım!"

Yayına telefonla bağlanan Ezgi Dikilitaş: "3 yıldır Hüseyin Öztürk ile arkadaşlık yapıyordum. Evlenmek istiyorum dedim karşı çıktılar, hayır dediler. Hüseyin ile bir ay konuşmadık, sonra konuşmaya başladık. Ben kendi isteğimle kaçtım, hiç bir şekilde beni kaçırmadılar! Hiç bir şekilde baskı yok Esra Hanım... " dedi. Elif Hanım kızının gerçekleri söylemesi için canlı yayına çağırdı.

Esra Erol'da 2 Haziran Salı 2020 neler oldu?

Aylin, Şaban'a dönecek mi? Yaşananların ardından Aylin'in kararı ne olacak? Tayfun Pehlül Akbıyık, İstanbul'dan Ankara'ya kaçan 21 yaşındaki Tuğçe Yorulmaz'ı ofisine gelenlere eşi olarak mı tanıttı? Dün canlı yayın sonrası nasıl gerilim yaşandı? Neşe Hanım'ın 4 yaşındaki kızı Eylül'ü babası Hakan Uçar mı kaçırıyor? Yoksa baba kızın başında bir şey mi geldi? 20 yaşındaki Ezgi Dikilitaş'ı Hüseyin Öztürk mü kaçırdı? Ezgi Dikilitaş şantaj ve tehditle mi kaçırıldı? " Velayeti bende olan 10 yaşındaki kızımı eski eşim Mutlu Varol kaçırdı!" diyen İbrahim Bey'in şoke eden iddiası ne? 20 yıllık eşi Nurcan Odalı iş arkadaşı İsmail Hotoğlu ile kaçan Ali Odalı nasıl isyan etti?

CANLI YAYIN