Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 4 Haziran Perşembe neler oldu? Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme!

GİRİŞ TARİHİ:  05.06.2020, 09:56
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 4 Haziran Perşembe neler oldu? Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Haziran Perşembe ! Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 4 Haziran Perşembe neler oldu? Hangi gelişmeler yaşandı? Müge Anlı canlı! Müge Anlı yeni bölüm! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Son dakika Müge Anlı!

Çağla Tuğaltay cinayetinde zaman aşımı durduruldu!

İstanbul Şişli'deki evinde 20 yıl önce vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay'ın katili bulunamadığı için dosya 5 Haziran 2020'de zaman aşımından kapanacaktı. Savcılık dosyada fail olabilecek kişilerin ifadelerinin alınmasına devam ettiğini gerekçesiyle zaman aşımını durdurdu.

İlgili haber için tıklayın!

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Müge Anlı izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! Müge Anlı son bölüm izle! Müge Anlı 4 Haziran Perşembe 2020!

Müge Anlı, Saliha Barutçu'nun yıllardır görmediği oğlu Zülfikar Şah Yılmaz'ı buldu!

İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan Saliha Barutçu yıllardır görmediği oğlu Zülfikar Şah'ı bulmak için atv'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Saliha Hanım'a oğlunun bulunduğu ve Zülfikar Bey'in şu an da Almanya'da olduğu müjdesi canlı yayında verildi.

Yıllar sonra ilk kez oğlunun sesini duydu!

Anne - oğul yıllar sonra ilk defa birbirlerinin sesini duydu. Canlı yayına bağlanan Zülfikar Bey yıllar sonra ilk kez canlı yayında annesiyle konuştu. Saliha Hanım, oğlunun neden bunca zaman kendisini aramadığını sordu. Buzların kısa sürede eridiği anne- oğul, telefonda hasret giderdi. Oğlunun evlendiğini ve bir torunun dünyaya geldiğini de ilk kez canlı yayında öğrenen Saliha Hanım duygusal anlar yaşadı. Bunca zaman babaannesi ve üvey annesi tarafından büyütüldüğü ve onların tepkisiyle karşılaşmamak için annesini görmeye gelemeyen Zülfikar Bey, yurt dışında olduğu ve şu anda ülkeler arası seyahat yasağı olduğu için Türkiye'ye gelemeyeceğini ancak yasakların kalkmasından sonra annesinin yanına geleceğini söyledi. Almanya'da mühendis olarak çalışan ve annesine kızgın olsa da bu saatten sonra bir öneminin olmadığını söyleyen Zülfikar Bey, bundan sonraki hayatında annesinin de olacağını sözlerine ekledi. Yaşadığı mutluluğu paylaşan Saliha Hanım, oğluna şu anda kavuşamamaktan dolayı içi gözyaşını dindiremedi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Ayşe Altuntaş nerede? Görgü tanığı konuştu!

18 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul Sultanbeyli'de kayıplara karışan Ayşe Altuntaş'ın kızı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurmuştu. 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ın kaybıyla ilgili şüpheler teyze oğlu Mehmet Taşdelen'i işaret ediyordu. Ayşe Altuntaş'ın son olarak görüştüğü isim olan Mehmet Taşdelen'in çelişkili sözleri dikkat çekti. Ayşe Hanım ile pikniğe gittiklerini sonrasında kendisini eve bıraktığını öne süren Mehmet Taşdelen iddialarına yenilerini ekledi. Canlı yayında Ayşe Altuntaş ile ormanda cinsel birliktelik yaşadığını itiraf eden kuzen Mehmet Taşdelen tutarsız açıklamalarıyla gözaltına alınmış , adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Ayşe Altuntaş'ın kaybıyla ilgili görgü tanığı konuştu!

Pirinççi Köyü Çukurtarla mevkiinde çobanlık yapan ve o bölgede sık sık Ayşe Altuntaş ile Mehmet Bey'i gören görgü tanığı çoban; ikilinin uygunsuz vaziyette ıssız yerlerde vakit geçirdiklerine şahit olduğunu söyledi.. Çoban'ın söyledikleriyle Mehmet Bey'in ilişkimiz vardı sözleri örtüşürken çobanın gösterdiği yerle Mehmet Bey'in burada birlikte oluyorduk dediği yerin farklı olması akıllarda soru işareti yarattı. Canlı yayına bağlanan Ayşe Hanım'ın kız kardeşi Yaşar Hoşel, Mehmet Taşdelen'in önce başka erkeklerle para karşılığında birlikte oluyor deyip daha sonra yalan attığının ortaya çıkmasıyla iftira attığını kabul ettiğini hatırlatarak ahlaksızca iftiralar atan birinin cinayette işleyebileceğini sözlerine ekledi.

Cinayeti Mehmet Taşdelen mi işledi?

Eşi Ayşe Hanım'ın kızlarının nişanına hazırlık yaptığını ve bu nedenle verdiği borç parayı geri istemiş olabileceğini düşünen Ahmet Bey, eşinin Mehmet Bey tarafından parayı vereceğim denilerek arabaya çağırıldığını ve öldürülmüş olabileceğini belirtti. Tüm şüphelere rağmen Mehmet Bey'in hala programa bağlanmaması iddialara cevap vermemesi eleştirileri beraberinde getirdi. Annesinin arabaya bindiğinde hiçbir şekilde arka koltuğa oturmayı kabul etmediğini ve öne oturmayı sevdiği için daima ön tarafta oturduğunu belirten Fadime Hanım ise, Mehmet Bey'in mobeselere yakalandığında Ayşe Hanım arabanın arkasında oturduğu için kamerada görünmüyordu savunmasına atıfta bulunarak Mehmet Bey'in mobeseye yansıyan görüntülerinde annesinin çoktan öldürüldüğünü ve arabada da olmadığını öne sürdü.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!

CANLI YAYIN