Anne - kız arasında büyük gerginlik! (Esra Erol'da 11 Haziran Perşembe 2020)

GİRİŞ TARİHİ:  11.06.2020, 17:22 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Haziran 2020 Perşembe, 17:26
Anne - kız arasında büyük gerginlik! (Esra Erol'da 11 Haziran Perşembe 2020)

Özgür Hanım'ın büyük iddiası!

Annesinin kendisini bebekken bıraktığını öne süren Özgür Hanım, 3 yaşındaki kızı Melek Özdoğan'ı kendisine göstermediğini belirtti. Annem babamı sevmediği için beni de sevmedi iddiasında bulunan genç kadın gözyaşlarına boğuldu.

Özgür Hanım çocuğun biyolojik babasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek bir evladı olduğunu ondan sakladığını belirtti. Çocuğunun anneannesi tarafından şiddete uğradığını öne sürdü.

Esra Erol kesintisiz izle! | Esra Erol HD izle!| Esra Erol'da canlı izle! | Esra Erol yeni bölüm! | Esra Erol 11 Haziran Perşembe

Anne - kızın velayet davası!

Anne Nejla Hanım yayına telefonla bağlanarak; "Ona en çok bakan benim. Maddi - manevi ben baktım. İki evde duruyorsa üç gün durmuyor. Ben bu çocuğa bakamam alın yurda verin diyordu. Biz de en son çare olarak velayet için mahkemeye başvurduk." dedi. Anne - kız gergin anlar yaşadı.

Esra Erol'da 11 Haziran Perşembe neler oldu?

Hüseyin Öztürk ile evlenmek isteyen Ezgi Dikilitaş ailesiyle barışabilecek mi? Sibel Çetin'in 5 aylık bebeğinin babası kim? Emrah Çetin'in iddiaları doğru mu? Döndü Özdemir evine dönecek mi? Annem Nejla Kemal, 3 yaşındaki kızım Melek Özdoğan'ı kaçırdı diyen Özgür Hanım evladına kavuşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası hafta içi her gün 16.20'de Esra Erol'da!

CANLI YAYIN