Gençliğim Eyvah'ın 3. Bölümünde neler oldu? Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izle

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2020, 15:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Temmuz 2020 Cuma, 17:39
Gençliğim Eyvah'ın 3. Bölümünde neler oldu? Gençliğim Eyvah 3. Bölüm izle

atv'nin yılın en renkli komedisi olmaya aday dizisi Gençliğim Eyvah'ın yayın tarihi belli oldu. 6 Temmuz Pazartesi yeni bölümüyle izleyicisi ile buluşacak olan dizide aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesi anlatılıyor.

Gençliğim Eyvah'ın son bölümünde neler oldu?

DNA testinin sonuçları, Hacer ve Nuriye'nin eline geçince Arif de Zekeriya da sokağa atılırlar.

Üstelik dükkanlardan da kovulurlar. İki kafadar şimdi hem evsiz hem de işsizdirler.

Ahmet, Azra'ya ulaşmaya ve masumiyetini ispatlamaya çalışır. Ancak Zola'nın Azra ile yakınlaşması, Ahmet ile Zola arasında gerginliğe neden olacaktır. Zola ise aşkının peşinde koşarken, kendi hayatıyla ilgili büyük bir sırrı öğrenecektir.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, Deniz Yılmaz'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu, Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter'in kaleme aldığı, aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların izleyiciyle buluşturulduğu "Gençliğim Eyvah" Pazartesi günleri izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Gençliğim Eyvah yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de atv'de!

Gençliğim Eyvah'ın 4. Bölüm fragmanı için tıklayın!

Gençliğim Eyvah'ın son bölümünü izlemek için tıklayın!

CANLI YAYIN