Ozan Güven tutuklanacak mı?

GİRİŞ TARİHİ:  08.07.2020, 19:35 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Temmuz 2020 Çarşamba, 20:44
Ozan Güven tutuklanacak mı?

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u gündemin en üst sıralarındaki yerini koruyor. Ozan Güven'in asıl ben mağdurum dediği çirkin olayı adli tıp uzmanları yorumladı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği geceye dair ifadeler birbiri ardına ortaya çıktı. Olaylı gecenin fotoğrafları dava dosyasında yerini aldı.

Deniz Bulutsuz'daki yaralar daha derin!

İddiaya göre Bulutsuz Ozan Güven'den şiddet görmüş olayın ardından da darp raporu almıştı. Herkesin yakından takip ettiği davada taraflar birbirini suçlamış ve şiddet gördüğünü öne sürmüştü. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Uzmanı Prof. DR. Nevzat Alkan sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Ozan Güven'i zor günlerin beklediğini söyledi. Alkan; "Başı dertte olan erkek çünkü kadındaki yaralar daha ağır... Erkekteki yaralar daha morluk mertebesinde...Öyle olunca hukuk erkeğe daha ağır şekilde tatbikat yapacaktır. " dedi.

Ozan Güven'in ifadesi şaşırttı!

Güven'in ifadesinde "Ayrılmak istediğimi söyleyince 'Eğer ayrılırsan seni rezil ederim' dedi. Tartışma ilerledi. Ben yorganı çekerken Deniz de eliyle ittirdiği için komodinin üzerinde duran abajur yere düştü. Çekiştirirken de Deniz'in çenesine çarptı. Bana 'Seni Türkiye'ye rezil edeceğim, kadın döven adam diye söyleyeceğim' dedi ve vurmaya başladı. Ellerini tuttum, yüzümden yaralandım." demişti.

Senaristler Ozan Güven ile çalışmak istemediğine dair bildiri yayınlandı. Deniz Bulutsuz ise yeniden ünlü oyuncuya dava açmaya hazırlanıyor.

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

atv Haber, Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor.

atv Resmi YouTube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayın!

CANLI YAYIN