Esra Erol'da 18 yıl sonra ailesine kavuştu

GİRİŞ TARİHİ:  10.10.2020, 10:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Ekim 2020 Salı, 11:42
Esra Erol'da 18 yıl sonra ailesine kavuştu

Hasret sona erdi. Esra Erol, Ayşenur'un biyolojik ailesini 18 yıl sonra dakikalar içinde buldu, 24 saat sonra ise ailesine kavuşturdu! Esra Erol dünkü(9 Ekim) programında bir ilke daha imza attı. Esra Erol'da programına katılan Ayşenur Coşkun'un hayat hikayesi tüm Türkiye'yi göz yaşlarına boğdu.

İstanbul'da doğumundan sonra hastaneye bırakılan ve ardından çocuk esirgeme yurdunda büyüyen 18 yaşındaki Ayşenur Coşkun, biyolojik ailesini aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. İstanbul'da yaşayan Ayşenur Coşkun 2002 tarihinde doğumundan hemen sonra Zeynep Kamil hastanesinden alınarak Bahçelievler çocuk esirgeme yurduna bırakıldığı, oradan ise yasal yollarla bir aileye evlatlık olarak verildiği canlı yayında açıklandı. Yıllar boyu evlatlık edinen aile tarafından itinayla büyütülen Coşkun'a öz ailesinin yokluğu hiç aratılmamış. Ailesini aramak için Esra Erol'dan yardım isteyen Ayşenur Coşkun'un biyolojik ailesini ise Esra Erol dakikalar içinde buldu.

18 yaşındaki Ayşenur Coşkun'u büyüten annesi Nevcihan Hanım canlı yayına bağlanarak " Ayşenur'u el bebek gül bebek büyüttüm. Üzerinde çok emeğim var elimden ne gelirse yaptım. Şimdi ailesini bulmak için bende onun yanındayım" dedi. 8 Ekim'de programa çıkan Ayşenur, önce 27 yaşındaki ağabeyi Emrah Filiz ile sonra ise annesi Nilgül Hanım ile buluştu. Ayşenur'un ailesi ile buluşmasında ise duygu dolu anlar yaşandı. Genç kızın ailesine sarıldığı anlar ise görenleri gözyaşlarına boğdu. Öte yandan ağabeyi Emrah'ta hiç görmediği annesini Esra Erol sayesinde gördü. Yıllarca biyolojik ailesini arayan iki kardeş anneleriyle hasret giderdi.

CANLI YAYIN