Akıncı'nın 17. Bölümünde neler yaşanacak?

GİRİŞ TARİHİ:  22.04.2021, 12:03 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Nisan 2021 Perşembe, 12:04
Akıncı'nın 17. Bölümünde neler yaşanacak?

Heyecanın hiç düşmediği Akıncı, Cuma 20.20'de 17. Bölümüyle atv ekranlarında olacak. Akıncı, İstanbul'u büyük tehlikeden kurtarabilecek mi?

Fatih, Haritacılar'ın yeni planlarını öğrenmeye çalışmaktadır. Nergis ise annesinin ardındaki sırlar için babası Cevdet'e ulaşmayı istemektedir. Kemal kızının velayeti için son aşamaya gelmiştir. Ona mahkemede hiç beklemediği bir kişi yardım edecektir. Haritacılar ise şehri kana boyayacak yeni ve acımasız bir eylem peşindedir. Onların bu planlarını öğrenen Akıncı, bu sefer saate karşı müthiş bir yarış verecektir. Çünkü geçen her saniye, Akıncı ve İstanbul'un aleyhine işlemektedir.

Akıncı'nın son bölümünde neler oldu?

Fatih kardeşi Beyza'yı öldürenler ile Acı Getirenler'in aynı kişiler olduğunu anlamıştır. Nergis ise hayatının en büyük şokunu yaşamaktadır. Araştırmaları sonucunda öldü zannettiği birisinin yaşadığını ortaya çıkarır. Ama cevapları için babası Cevdet'i bulmak zorundadır.Acı Getirenler, şehrin yeraltını tamamıyla ele geçirmişlerdir. Şimdi ise cüretkar planlarını uygulamak için harekete geçmişlerdir. Türkiye'yi gerçekten çok zor durumda bırakacakları bir baskın planlarlar ama hesaba katmadıkları bir şey vardır, Akıncı geri dönmüştür!

Akıncı Cuma 20.20'de atv'de!

CANLI YAYIN