Esra Erol'da bugün (10 Mayıs Pazartesi 2021) neler oldu?

GİRİŞ TARİHİ:  10.05.2021, 17:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Mayıs 2021 Pazartesi, 18:59
Esra Erol'da bugün (10 Mayıs Pazartesi 2021) neler oldu?

Başarılı sunucu Esra Erol birbirinden çarpıcı konuları ekrana taşımaya devam ediyor.

Nazime Hanım'ın büyük isyanı!

Nazime Hanım: "Kocam Fırat, Fatma ile kaçtı, ondan bir çocuk dünyaya getirdi. " iddiasıyla Esra Erol'da programına başvurdu. Fırat İkne'yi bulup boşanmak isteyen genç kadın, evliliğinde eşinden şiddet gördüğünü söyledi. "Ailemi bırakıp Fırat'a kaçtım, Fırat da Fatma'ya kaçtı" diyen genç kadın, maddi zorluklar yaşadığını belirtti. Eşinin çocuğunu görmeye bile gelmediğine değinen Nazime Hanım, boşanmak istediğinin altını çizdi.

"Çocuğum için DNA testi istiyorum!"

Bursa'dan programa gelen 36 yaşındaki Şaban Zekin, eşi Mine Zekin'in kendisini terk ederek Murat Karakuzu'ya kaçtığı iddiasıyla Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Eşinin kaçtıktan 2 ay sonra beni kurtar diye geri geldiğini anlatan Şaban Bey, çocukları için barıştığını söyledi. Esra Erol, Mine Hanım ile kadın sığınma evinde kalırken bir tanıdık vasıtası ile tanıştığına değinen Şaban Bey, eşinin 2 kere evi terk ettiğini ileri sürdü. Eşini çok sevdiğini anlatan Zekin çocuğu için DNA testi istedi.

29 Nisan'dan bu yana kayıp olan Bircan Aydoğan'ı Esra Erol buldu!

Eser Aydoğan eşi Bircan Aydoğan'ın bulunması için Esra Erol'daya başvurdu. 10 yaşındaki kızıyla birlikte ortadan kaybolan Bircan Hanım, eşinden şiddet gördüğü için evden kaçtığını söyledi. Altan Alev'in yanına gittiğini açıklayan Bircan Hanım, telefonuna gelen isimsiz numara aracılığıyla tanıştığını belirtti. Altan Bey, Bircan Hanım'ı sevdiğini, göndermeyeceğini vurguladı. Alev, Bircan Hanım'ın kızının kendisine baba dediğini ileri sürdü.

atv ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Esra Erol'da özel videolarına ulaşmak için tıklayın!

Esra Erol'da izle! Esra Erol'da kesintisiz izle! Esra Erol son bölüm izle! Esra Erol 10 Mayıs Pazartesi 2021

Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de atv'de

CANLI YAYIN