TÜRKÜNÜ SÖYLE’DE DUYGUSAL ANLAR

GİRİŞ TARİHİ:  26.07.2010, 17:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Temmuz 2010 Pazartesi, 17:46

Türkünü Söyle programında dördüncü haftada geride kalırken diğer haftalarda olduğu gibi bu haftada 2 yarışmacı hayallerine veda ederken yarışmacılardan Havin’in yürek burkan hikayesi haftaya damgasını vurdu.

Türkünü Söyle programında dördüncü haftada geride kalırken diğer haftalarda olduğu gibi bu haftada 2 yarışmacı hayallerine veda ederken yarışmacılardan Havin'in yürek burkan hikayesi haftaya damgasını vurdu.

Havin babası tarafından kız çocuk olduğu için terk edildiğini söyleyerek gözyaşı dökerken stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Yapımcılığını Stil Medya adına Ahmet Bayram'ın yaptığı ve sunuculuğunu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın üstlendiği ve Belkıs Akkale, Arif Sağ, Zara ve Yüksel Aytuğ'un jüri üyeliğini yaptığı Türkünü Söyle yarışmasında bu hafta 2 yarışmacı veda etti.

15 yarışmacı jüri önünde en güzel türkülerini söyleyerek ter dökerken yarışmacılardan Havin'in babasını küçük yaştan beri görmediği Yüksel Aytuğ tarafından açıklanınca stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Havin "Ben doğduğumda babam benim kız olduğumu görünce beni evladı olarak istememiş. Beni terk etmiş. Beni dedem ve babaannem büyüttü" diyerek gözyaşı döktü.
Finalde en çok SMS alan Havin yarışmanın birincisi olurken Güler ve Yasemin hayallerine noktayı koydu.
CANLI YAYIN