Hollywood'un bukalemunları

GİRİŞ TARİHİ:  02.06.2010, 09:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Haziran 2010 Çarşamba, 14:13

Hollywood starları, rol alacakları filmler için kılıktan kılığa girmeye devam ediyor. Son olarak 50 Cent, sinema aşkı uğruna 25 kilo birden verdi. New York Daily News gazetesi de cesur starları mercek altına aldı

CHARLIZE THERON
Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Theron, Oscar kazandığı 'Monster' (Cani) isimli film için 20 kilo almış ve tanınmaz hale gelmişti.

CHRISTIAN BALE
'The Dark Knight' ve 'Public Enemies' isimli filmlerle ününe ün katan yakışıklı oyuncu, 'The Machinist' isimli film için inanılmaz derecede kilo verdi. Ünlü oyuncu 'Trevor' rolü için üç ayda 82 kilodan 54 kiloya düştü.

ERIC BANA
Yakışıklılığıyla milyonlarca kadının aşık olduğu ünlü oyuncu, 'Chopper' isimli film için tam 14 kilo aldı. Ayrıca saçlarını da kazıttı.

50 CENT
Aşırı kaslı haliyle tanıdığımız 50 Cent, 'Thing Fall Apart' isimli filmde oynayabilmek için tam 25 kilo vererek bambaşka biri oldu.

TOM HANKS
Ünlü oyuncu 'Cast Away' isimli filmde rol almak için tam 22 kilo verip; saçlarını ve sakallarını da uzatmıştı.

RENEE ZELLWEGER
Renee Zellweger, yıllar önce 'Bridget Jones'un Günlüğü' isimli film için aylarca aşırı kalorili gıdalarla beslenerek kilo almıştı. Oyuncu serinin devam filmi için de 15 kilo birden şişmanlamıştı.
CANLI YAYIN