Harbiye'de Diva şov

GİRİŞ TARİHİ:  14.06.2010, 17:32 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Haziran 2010 Pazartesi, 17:33

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye'deki konserinde giydiği jartiyerli kıyafetiyle, sahneye konan bir koltuk üzerinde dans etti.

Carte d'Or ana sponsorluğunda, MAP İletişim ve Atlantis Yapım organizasyonunda Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren süperstar Ajda Pekkan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Süperstar, şarkılarının yanı sıra giydiği kıyafetler ve yaptığı danslarla da dikkat çekti. Konserde 3 ayrı kıyafet giyen Ajda Pekkan, jartiyerli kıyafetiyle sahnenin ortasına konan bir koltuğun üzerinde dans etti.

Yaptığı dans ile hayranlarından büyük alkış alan Süperstar, kendisini izlemeye gelen Orhan Gencebay ile de sahneden bir süre sohbet etti. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Ajda Pekkan, gecenin finalinde hayranları tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Carte d'Or'un ana sponsorluğunda, MAP İletişim ve Atlantis Yapım tarafından düzenlenen ve yılın en büyük organizasyonlarından biri olmaya aday "Carte d'Or Açıkhava Konserleri" çerçevesinde 14 Haziran Pazartesi Günü Volkan Konak, 15 Haziran Salı günü ise Kenan Doğulu sahne alacak.
CANLI YAYIN