Canlı yayında evleniyor

GİRİŞ TARİHİ:  29.06.2010, 11:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Haziran 2010 Salı, 11:45

İzdivaç programı "Evlen Benimle"nin sunucusu Esra Erol dün akşam canlı olarak yayınlanan programında evleneceğini açıkladı. Erol, evlilik kararını açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı.

İzdivaç programı "Evlen Benimle"nin sunucusu Esra Erol dün akşam canlı olarak yayınlanan programında evleneceğini açıkladı. Erol, evlilik kararını açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bugün'ün haberine göre; Haftasonu gerçekleştirilen kına gecesine ait fotoğraflarını Facebook'daki sayfasında dün yayınlayan Esra Erol, 11 Temmuz 2010 Pazar günü yapacağını duyurduğu düğün tarihini 2 Temmuz 2010 Cuma olarak değiştirdiğini açıkladı.

Kendisini izleyen ve o an yanında olmak isteyen herkesi düğününe davet eden güzel sunucu gözyaşlarına hakim olamayarak şöyle konuştu; "Ben işimi çok seviyorum. Ve işim yavaş yavaş yaşam biçimim haline dönüştü. Sizleri çok seviyorum. Yaptığım işin bilincindeyim. Ve ne kadar keyif aldığımı anlatamam.

Dünyanın en zor mesleği nedir dense; bir maden işçiliği, ikinci olarak ise canlı yayın programı sunmak derim. Benim ağzımdan bir şey çıkmaz ama gelen adayın söylediği en ufak bir söz ağır bedeller ödetir. Benim yaptığım program diğerlerinden çok farklı. Sizler buraya bana inanarak, güvenerek geliyorsunuz. Ben insanlara bu programdan eş bulup evlendiriyorsam, benim de bu şekilde evlenmem gerekiyor. Eşim Ali, sürekli itirazlar gösterdi. Ben televizyon önündeyim ama Ali, kendi çevresi ve arkadaşlarından dolayı bunu yapmak istemez. Ben de ona dedim ki, beni seviyorsan benim yanımda olmalısın. O da beni kırmadı. Evet, açıklıyorum; 2 Temmuz Cuma günü burada, canlı yayında evleniyorum. Ve nikahım da burada kıyılacak. Ben gelinliğimi giyeceğim, o da damatlığını giyecek ve canlı yayında herkesin huzurunda evleneceğiz.

Bu özel güne tanıklık etmek isteyen herkesi programa davet ediyorum. Yerimiz Çobançeşme'de. Herkes kanala gelebilir. Ben herkesi oturtacak bir yer bulurum. Kim gelmek istiyorsa, kim o an yanımda olmak istiyorsa bekliyorum. Ve buradan Ali'ye çok teşekkür ediyorum."
CANLI YAYIN