'Türk Shakira' Mısır'ı fethetti

GİRİŞ TARİHİ:  30.06.2010, 09:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Haziran 2010 Çarşamba, 09:48

Şarkıcı Hadise'nın "Türk Shakira" olarak tanındığı Mısır'ın başkenti Kahire'de verdiği konseri yaklaşık 50 bin kişi izledi

Mısır'da "Türk Shakira" olarak bilinen şarkıcı Hadise, Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in eşi Suzan Mübarek'in daveti üzerine Mısır'ın başkenti Kahire'de konser verdi. Mısır'da ilk kez sahne alan sanatçı, hayranlarının gösterdiği ilgiden memnun olduğunu kaydetti. Kahire'nin Heliopolis bölgesinde düzenlenen konseri yaklaşık 50 bin kişi izledi. Mükemmel dans şovu ve şarkılarıyla beğeni kazanan sanatçı, en sevdiği ülkelerden birinin Mısır olduğunu söyledi. Hadise, iki günlük seyahatte dünyaca ünlü piramitleri de yakından görme fırsatı buldu. Mısır'ın çok büyülü bir ülke olduğunu belirten ünlü şarkıcı "Burada bu kadar büyük ilgi görmek beni şaşırttı. 50 bin kişinin konserimi izlemesi benim için çok büyük mutluluk oldu" dedi.

"MISIR'I ÇOK SEVİYORUM"
Açıklamalarında Mısır Cumhurbaşkanı'nın eşine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Hadise "Suzan Mübarek'e çok teşekkür etmek istiyoruz. Bizi burada çok istedi. Onu kırmak istemedik ve elimizden geleni yaparak geldik. Çünkü inanılmaz bir tempoda çalışıyoruz. Ama çok mutluyuz çünkü ben Mısır'ı çok seviyorum" dedi.
CANLI YAYIN