Kıvanç benim kardeşim

GİRİŞ TARİHİ:  01.07.2010, 10:42 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Temmuz 2010 Perşembe, 10:43

Ferzan Özpetek'in yöneteceği bir filmde Kıvanç Tatlıtuğ ile rol alacağını söyleyen Kenan İmirzalıoğlu: Kıvanç benim kardeşim, rekabet yok. İkimiz de ön plandayız...

'Ezel' dizisiyle ününe ün katan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz akşam dostları ile Cihangir'de buluştu. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, önümüzdeki sene Kıvanç Tatlıtuğ ile Ferzan Özpetek'in yöneteceği bir filmde oynayacağı haberlerini doğruladı. İmirzalıoğlu, "Kıvanç benim kardeşim. Onunla aynı filmde rol almak bana büyük keyif verecek. İkimiz de Türkiye'de ön plana çıkan oyuncularız. Ben isterim ki, bizim gibi çok iyi oyuncu gençler çıksın. Gündemi sadece ikimiz kapatmayalım" diye konuştu.

GÜZEL DEĞİL YAKIŞIKLI DEYİN!
İmirzalıoğlu sözlerine "Bana 'Esmer', Kıvanç'a 'Sarı güzel' diyorlar. Ama bence bana 'Esmer yakışıklısı', Kıvanç'a da 'Sarışın yakışıklı' demeliler..." diye devam etti. Konuşması sırasında Kıvanç Tatlıtuğ ile aralarında hiçbir rekabet olmadığına da değinen İmirzalıoğlu, "Halk, Kıvanç ile beni rekabet içerisinde görmüyor. Medya aramızda rekabet varmış gibi gösteriyor, oysa biz çok iyi iki arkadaşız" dedi.
CANLI YAYIN