Dizimizi izleyenler gerçekten eğlenecek

GİRİŞ TARİHİ:  02.07.2010, 10:13

Yayın hayatına pazartesi günü atv ekranlarında başlayacak olan 'Şen Yuva' isimli dizinin oyuncuları önceki gün biraraya geldi. Oyuncular, "Dizimizi izleyenlerin çok eğleneceğini düşünüyoruz" dedi

Başrollerini Ceyda Düvenci, Levent Üzümcü, Ayşegül Atik ve Altan Erkekli'nin paylaştığı 'Şen Yuva', atv izleyicilerine eğlenceli bir aile yaşantısı sunacak. Senaryosunu Emrah Sinanoğlu'nun yazdığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın, yönetmenliğini ise Hakan Algül'ün üstlendiği dizi ekibi, önceki gün BKM stüdyolarında yapılan basın toplantısında dizinin başlamasını pasta keserek kutladı.

ARTIK GÜLECEĞİM!
'Şen Yuva'da aile terapistliği yapan ama kendi ailelerinde de hastalarıyla hemen hemen aynı sorunları yaşayan karı-kocayı Levent Üzümcü ve Ceyda Düvenci canlandıracak. Dizide Altan Erkekli; Levent Üzümcü'nün tikli, sinirli ve takıntılı babası 'Kalender'i, Ayşegül Atik ise Ceyda Düvenci'nin annesi 'Gülümser' karakterini oynayacak. Dizide 'İnci' rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Ceyda Düvenci, "Binbir Gece'de çok ağladım, artık gülmek istiyorum. Bu projenin içinde bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah herkes bu dizide kendinden bir şeyler bulacak" diye konuştu.

DİZİMİZ EĞLENDİRECEK
Levent Üzümcü, "Bu tarz komedi dizileri, hızlı tüketilen ama tekrar tekrar izlendiğinde çok keyif veren işler" dedi. Altan Erkekli ise " Dizide takıntılı bir karakteri canlandırıyorum. Hayatta bu kadar güzellik varken, bu adam nasıl bu kadar ufak şeylere kafayı takıyor dedirtecek. Çevremde bu karakterden çok var diyebilirim. Diziyi izleyenlerin çok eğleneceklerini düşünüyoruz" diye konuştu.
CANLI YAYIN