TÜM TÜRKİYE'Yİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEDİ!

GİRİŞ TARİHİ:  03.07.2010, 13:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Temmuz 2010 Cumartesi, 13:48

ATV ekranlarında yayınlanan evlendirme programı "Esra Erol’da Evlen Benimle"nin sunucusu Esra Erol, nişanlısı Ali Özbir ile canlı yayında dünya evine girdi.

ATV ekranlarında yayınlanan evlendirme programı "Esra Erol'da Evlen Benimle"nin sunucusu Esra Erol, nişanlısı Ali Özbir ile canlı yayında dünya evine girdi.

Esra Erol, kendi sunduğu programda yine programın formatına uygun bir şekilde yapılan evlenme töreni ile dünya evine girdi… Ali Özbir ve Esra Erol'un aileleri de canlı yayında kıyılan nikaha katıldılar. Format gereği ilk önce birbiriyle telefonda tanışan Esra Erol ve Ali Özbir çifti daha sonra stüdyoda karşı karşıya geldi. Paravanın açılmasıyla yüz yüze tanışan çift evlilik kararı aldı. Ardından Ali Özbir'in evlenme teklifine evet diye Esra Erol, gelinlik giyerek milyonların karşısına çıktı. Nikah sırasında Esra Erol gözyaşlarını tutamazken, Ali Özbir'in de ayağına basmayı ihmal etmedi. Çiftin oldukça heyecanlı olduğu nikaha Oylum Talu ve Ercüment Dağlaroğlu şahitlik etti.
İdil Yörük Başeskioğlu ve Oylum Talu'nun sunduğu program prime time saatlerinde yayınlanan programlara fark atarak listenin en başında yer aldı…
AB grubunda yüzde 4.14 izlenme oranı ve yüzde 30.52, tüm kişilerde ise yüzde 4.16 izlenme oranı ve 27.61 izlenme payına ulaşaran "Esra Erol'da Evlen Benimle", gündüz yayınlandığı halde ilk yüz listesinin zirvesinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.
CANLI YAYIN