Yuvarlak hatları nereye kayboldu?

GİRİŞ TARİHİ:  13.07.2010, 09:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Temmuz 2010 Salı, 09:15

Yuvarlak ve dolgun hatlarıyla üne kavuşan Hollywood yıldızları bir süre sonra rakipleriyle baş edebilmek için inanılmaz bir hızla kilo vermeye başlıyor!

JESSICA BIEL:
Çok küçük yaşlardan itibaren dizilerde ve sinemada yer alan 28 yaşındaki genç yıldız, dolgun hatlarıyla erkeklerin rüyalarını süslüyordu. Ancak güzel yıldız, starlığın verdiği stres ve aşk yaşamında karşılaştığı hayal kırıklıkları nedeniyle neredeyse anoreksik bir görüntüye sahip oldu!

EVA MENDES:
Şöhrete geç ulaşan 36 yaşındaki Mendes, daha genç yıldızlarla baş edebilmek için inanılmaz bir hızla kilo vermeye başladı. Eskiden yuvarlak hatlarıyla anılan Mendes, şimdi eski giysilerini doldurmuyor.

CATHERINE ZETA-JONES
Bir zamanlar yuvarlak hatlarıyla erkeklerin rüyalarını süsleyen Zeta-Jones, şu an neredeyse bir deri bir kemik vaziyette... Güzel oyuncunun neredeyse hiç bir şey yemeden tüm günü geçirdiği söyleniyor.

AMANDA SEYFRIED:
'Mean Girls' filmiyle şöhrete kavuşan genç oyuncu, star olarak anılmak için ilk olarak fiziğini forma sokması gerektiğine karar verdi. Seyfried'ın balık etli fotoğraflarını görenler, gözlerine inanamıyor!
CANLI YAYIN