“Her Şeye Rağmen”in Robin Hood’ları…

GİRİŞ TARİHİ:  23.03.2011, 14:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Mart 2011 Çarşamba, 14:04

Genç ve deneyimli oyuncu kadrosunun yanı sıra dev bütçesi, kostümleri, dekorları ile de adından söz ettiren atv’nin yeni dönem dizisi “Her Şeye Rağmen”in çekimleri Ayvalık’ta tüm hızıyla devam ediyor.

Genç ve deneyimli oyuncu kadrosunun yanı sıra dev bütçesi, kostümleri, dekorları ile de adından söz ettiren atv'nin yeni dönem dizisi "Her Şeye Rağmen"in çekimleri Ayvalık'ta tüm hızıyla devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'e bağlı Pelitköy'de dizinin önemli sahnelerinden birisi olan Okçuluk Müsabakasının çekimleri gerçekleştirildi. 200'ün üzerinde yardımcı oyuncunun görev aldığı müsabakanın çekimlerinde Türkiye Okçuluk Genç Milli Takımı'ndan profesyonel üç kız ve üç erkek sporcu da rol aldı. Dizide Leyla ve Nusret karakterlerini canlandıran Gülcan Arslan ve Erol Gedik'in yanı sıra tüm okçuların döneme uygun bir şekilde giydirildiği çekimlerde bayan okçular krem pileli etek, krem polo yaka tişört, beyaz bez spor ayakkabıları; erkekler ise pileli krem pantolon, lacivert bez ayakkabıları, lacivert polo yaka tişörtleri ile renkli görüntüler oluşturdu.
Çekimler öncesi okçuluk hocası Murat Özveri'den üç gün boyunca 10 saatlik ok atma dersleri alan Gülcan Arslan ve Erol Gedik hedeflerini vurarak rollerinin hakkını başarıyla verdi. Kolları çok fazla güçlü olmadığı için özellikle yayı gererken zorlandığını söyleyen Arslan "okçuluk gerçekten de çok keyifli bir spor. Dersler sırasında ilk başta bayağı bir zorlandım ama artık hedefleri rahatlıkla vuruyorum. Dizi için okçuluğun yanı sıra dans ve binicilik dersleri de aldık" dedi.
Çekimler sırasında en az profesyonel okçular kadar başarılı olan Erol Gedik ise "en keyifli çekimlerimizden birisini gerçekleştirdik. Okçuluk benim çok hoşuma gitti. Tamamiyle dikkat gerektiren bir spor olduğu için hedefe konsantre oluyorsunuz ve çevrenizdeki hiçbir şeyi ne görüyor ne de duyuyorsunuz. Bu da insanı inanılmaz rahatlatıyor ve kafasını boşaltıyor. Bu spora yatkın olduğumu gördüm o yüzden bundan sonra da devam ettirmeyi düşünüyorum Hatta antrenörümüzden takıma katılmak için teklif bile aldım" açıklamasını yaptı.
CANLI YAYIN