Liseli kızların ilgisi büyüktü!

GİRİŞ TARİHİ:  25.05.2011, 11:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Mayıs 2011 Çarşamba, 11:18

atv'de yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Havuç Emre'si Furkan Kızılay, özel hayatını anlattı: Okulda kıskanılıyordum. Ortaokulda okurken, benden büyük liseli kızlardan bile arkadaşlık teklifi alıyordum

'Çocuklar Duymasın' dizisi sayesinde küçük yaşta ünlenen Furkan Kızılay; önceki gün Halkalı Kültür Merkezi'nde bir söyleşiye katıldı. Kızılay, moderatörlüğünü Levent Tülek'in yaptığı söyleşide; oyunculuk geçmişiyle ilgili bilgiler verdi. Kardeşinin de bir dönem kendisine özendiğini anlatan Furkan Kızılay, "Ben kendimi bildim bileli setlerdeyim. Ama oyunculuk dışarıdan göründüğü kadar kolay bir şey değil! Çok zor. Zaten kardeşim de vazgeçti" dedi ve şunları anlattı:

DİSİPLİNLİ OLDUM
Okuldayken, çok başarılı bir öğrenci değildim. Ortalamaydım ama diziyle birlikte derslerimde yükselme oldu. Dizi seti beni disipline etti.
Hocalarım bana hep örnek öğrenci muamelesi yapıyorlardı ve ben daha 6'ncı sınıfa giden bir öğrenci olarak örnek olmaktan çok sıkılıyordum! Sonuçta ben de çocuktum. Ama şimdi daha iyi idrak edebiliyorum. Artık hareketlerime daha çok dikkat ediyorum.
Okulda çok kıskanılıyordum. Ben ortaokuldayken, benden büyük liseli kızlardan arkadaşlık teklifi alıyordum. Hoş bir şey değil belki, ama dayak yemekten yırttığım anlar çok oldu.

AİLEM DESTEK ALDI
O zamanlar 'Beni nasıl ve nereden tanıyorlar?' diye merak ediyordum. İyi ki de bunun farkına varmamışım. Yoksa çok başka Furkan olabilirdi karşınızda.
Ben değil, ama ailem psikolojik destek almış. Bunu da bana hissettirmeden uyguladılar. Bence de, özellikle çocuk oyuncular psikolojik destek almalı.

PINAR ALTUĞ BENİMLE ANNEM GİBİ İLGİLENİYOR
Bir dönem kardeşim de, benim gibi oyuncu olmak istedi. Onu da bir ajansa yazdırdık. Hatta bir dizide de rol aldı. Ama dizi bittikten sonra, "Bu iş bana göre değilmiş. Ben yapmak istemiyorum" dedi. Anlayacağınız, sanatın torpili olmuyor!
Eskiden bana oyun gibi geliyordu. Tamer (Karadağlı) abinin kucağından inmiyordum. Şimdi işin ciddiyetine vardım.
Sette Pınar abla, benimle çok ilgilidir. Bizi görenler, "Annen gibi seninle ilgileniyor" diyor. Hakikaten öyle.

CANLI YAYIN