Alemin Kralı’na Hande Katipoğlu Konuk Oluyor...

GİRİŞ TARİHİ:  20.09.2011, 12:11 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Eylül 2011 Salı, 12:15

Alemin Kralı’na Bu Hafta Yahşi Cazibe’nin Simgesi Hande Katipoğlu Konuk Oluyor...

atv ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümü büyük beğeni toplayan Alemin Kralı dizisine bu hafta, Yahşi Cazibe dizisinin Simgesi Hande Katipoğlu, Esma Hürol karakteriyle ilgi odağı olacak...

Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Aslan Kıral (Şafak Sezer) eşine vermek istediği ilacı yanlışlıkla kayınvalidesi Asalet'e (Oya Başar) verince olanlar oluyor ve Asalet Hanım kendini sokaklara atarak damat adayı aramaya başlıyor. Son çare olarak Esma Hürol'un programına çıkarak kendine koca adayı bulmaya çalışan Asalet hanıma ne yazik ki Esma Hürol da çare olamıyor.

Dizide evlilik programının sunucusu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hande Katipoğlu, çekimler sırasında çok eğlendiğini ve ilk bölümü keyifle izlediğini belirterek şunları söyledi: "ilk bölümde çok güldüm, özellikle Aslan'ın küçük kızı Oben'e ve kız kardeşi Nihal'e bayıldım. Ben de Aslan gibi hayvanları çok seviyorum. Hiç belli olmaz belki bir gün Simge, Aslan'ın petshopuna alış veriş yapmaya gidebilir. Aslan'ın ilk bölümde yaptırdığı sülük tedavisi çok ilginçti. Ben de, kesinlikle güvendiğim birine sülük tedavisi yaptırırdım. Çünkü çevremde bunu uygulatmış ve faydasını görmüş çok insan var. İlaçlar da tabiattan geldiğine göre ve yine her güzel şey doğaya ait olduğuna göre şifanın da doğadan geldiğine inanıyorum. Sülüğü kesinlikle bir koca karı ilacı olarak görmüyorum" dedi.

Gündüzleri çok yoğun olduğu için evlilik programlarını izleyemediğini de sözlerine ekleyen sevilen oyuncu "bizim evin Aslan Kıralı da babamdır" açıklamasını yaptı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

CANLI YAYIN