Kurtlar Vadisi Filistin pazar atv'de!

GİRİŞ TARİHİ:  14.10.2011, 17:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Ekim 2011 Cuma, 17:15

Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrail’li komutan ele geçirilmelidir.

Milyonlarca izleyiciye ulaşan gişe rekortmeni Kurtlar Vadisi Filistin televizyonda ilk kez atv ekranlarında olacak... Uzun süre konuşulan filmin hikayesi ise şöyle;

Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrail'li komutan ele geçirilmelidir.

Filistin'lilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar'ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer'in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe'ye ulaşmaya çalışırken, Filistin'de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat'a yardım eden herkesi hapse atmaktadır.

Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe'yi kurtarmaya yetmeyecektir.
CANLI YAYIN