Düşman Kardeşler,Doğum Günü Partisinde Birarada

GİRİŞ TARİHİ:  23.03.2012, 14:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Mart 2012 Cuma, 14:36

Uçurum Dizisinin Oyuncuları Lavinia Longhi ve Duygu Yetiş Doğum Günlerini Birlikte Kutladılar…

atv ekranlarında ilgiyle izlenen Uçurum dizisinin İtalyan oyuncusu Lavinia Longhi (Eva) ve Duygu Yetiş (Şule) doğum günlerini ekip arkadaşlarının hazırladıkları sürpriz doğum günü partisiyle Asmalı Cumba Bar'da kutladı.
Doğum günü partisine dizinin oyuncularından Erdal Yıldız, Denise Capezza, Enis Arıkan'ın yanı sıra yönetmen Cem Karcı ve set ekibi de katıldı. İlk defa ailesinden uzakta bir doğum gününü kutlayan Lavinia Longhi "Benim için çok hoş bir sürpriz oldu. İlk defa ailemden uzakta doğum günümü kutluyorum ama buradaki oyuncu arkadaşlarım ve tüm dizi ekibiyle de artık bir aile olduk. O yüzden burada kendimi hiç yalnız hissetmiyorum artık Türkiye'de de bir ailem var" dedi.
Dizinin diğer İtalyan oyuncusu Denise Capezza ile birlikte gece boyunca Türk müzikleri eşliğinde dans ederek tüm hünerlerini sergileyen güzel oyuncu, ekip arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi. Gecenin en anlamlı resmi ise dizide bir türlü bir araya gelemeyen kardeşlerin ve onların ayrılmasına neden olan Yaman (Erdal Yıldız) ile onun kardeşi Kutlu'yu (Enis Arıkan) bir araya getiren fotoğraf oldu.
CANLI YAYIN